{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan stručni seminar "Prediktivno održavanje"

25.6.2014. u 15:25
69
0
Održan stručni seminar "Prediktivno održavanje"
69
Firma Trokut Test d.o.o. Sarajevo, u saradnji sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, Društvom za zavarivanje BiH (DZBiH) i Društvom održavalaca u BiH (DOBiH) organizirala je stručni seminar na temu "Prediktivno održavanje" koji se održao 24. Juna na Mašinskom fakultetu u Sarajevu.


Stručni seminar je bio namijenjen inženjerima i tehničarima u industriji i proizvodnim pogonima, a bavio se implementacijom CBM prediktivnog održavanja (održavanje prema realnom stanju opreme), kao i primjenom različitih metoda u programu uštede energenata.

Učešće na seminaru bilo je besplatno, a svrha samog seminara bila je stjecanje znanja o ultrazvučnoj tehnologiji - kako održavanjem sistema smanjiti materijalne troškove, povećati produktivnost radnih pogona, poboljšati performanse i produžiti vijek trajanja proizvodnih mašina.

Tokom seminara, svi učesnici bili su u mogućnosti da razgledaju nekoliko različitih modela opreme, te se predbilježe za demonstraciju u svojim pogonima.Predavači na ovom seminaru bili su Thomas J. Murphy (svjetski stručnjak za ultrazvuk) ispred kompanije SDT, te Haris Trobradović, Mustafa Gladan i Bojan Farkaš ispred „Trokut Test Group“-a. Tokom seminara, svi učesnici bili su u mogućnosti da razgledaju nekoliko različitih modela opreme, te se predbilježe za demonstraciju u svojim pogonima.

Seminar je bio izuzetno posjećen od stane predstavnika velikih kompanija iz čitave Bosne i Hercegovine: Rafinerije, Termoelektrane, Rudnici, Elektroprivreda, Elektrodistribucija, Elektroprenos, Vodovodi i kanalizacije, Instituti, Željeznice, Željezare, te brojne druge kompanije iz naftne, procesne i prehrambene industrije.

"Budući je seminar bio izuzetno uspješan i posjećen, već planiramo direktne posjete i demonstracije svim firmama koje su pokazale interesivanje za našu mjernu opremu", izjavio je g. Bojan Farkaš, direktor prodaje u firmi Trokut Test d.o.o. koji nije krio oduševljenje kad je u pitanju posjećenost seminara, te interesovanje svih prisutnih za ultrazvučnu tehnologiju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: