Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da javno objavite primanj zaposlenih na aerodromu? po gradu se priča da uzimaju cifre... i naravno do posla su došli preko poštenog javnog konkurasa ;)
Sta ce oni,,strajkovati,,. Za tries godina sletjelo najvise,,sto,,aviona a na budzetu su i,,za dzaba,,primaju platu tries gidina,,naguzove,,
Ja prvi put čujem da Mostar ima međunarodni aerodrom.. hvala :D :D
Niste vi nikad ni radili, samo ste zaposleni.
Odjednom svi nezadovoljni
Ugledali se na njemačke aerodrome. I oni štrajkaju povazdan
Uprava aerodroma će sad vjerovatno popustiti jer je sezona, međutim šta će biti u zimu, da nebude kakvih otpuštanja "neposlušnih"?
Uveli im i drugu liniju,odmah kukaju,ubise se od posla ,pa da se to odmah plati
Treba li doktora u tuzli?
Ne treba...poslali smo ih avionom u Mostar...solidarnost
Bošnjaci su većinski putnici a Hercegovci neće da ih uslužuju
Ko ih sad ugrozi jbmu miša...
hdz i pođekoji sda uhljeb (lafo balansa radi) sa astralnim primanjima koji svoje radno vrijeme trose po lokalnim kafanama i fitness centrima se sastali da strajkuju 😂😂😂😂
tek sto su se otvorili odmah strajk ...
Cijene goriva su očigledno pokusi koje provodi vlast: 1) test strpljenja građana 2) test inteligencije građana Međitim za pokus vam treba pokusni poligon, žrtveni kunići, a vjerujem da to više niko ne želi biti.
Imali 2 leta u mjesecu i odma strajk 😂
gdje su uje i djikani na vlasti , tu je pljacka