Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvozno kupim SAMO U SLUČAJU da trenutno nema omaće robe. Zašto bih kupovao uvoznu vodu, mlijeko, pavlaku, ulje, suhomesnate proizvode ... posebno poniženje je kupiti Janu a ne Tešanjski kiseljak npr. najbolji na svijetu ili Viviu.
ovo je ljudi pau gasol
Ee sad kad Dodik cuje zeleìna pa pocne Rusijo pomozi..
Kad je ovaj chetnik ironicno i cinicno najavljivao kako ce se BiH raspasti, jer je prirodno neodrziva. A prvom prilikom potrcao da bude ministar u toj njegovoj neodrzivoj BiH. Ostat ce upamcen kao najgori ministar u istoriji BiH.
Pa kratezu robe iz cefte (srb,cg,mk,al,,,) nesmetano bez prestanka ulaze u BIH...Ima li ta traka prema hr da malo prodisu proizvodjaci?
Zar vi iz SNSD-a ne napravite odmah problem oko toga a zašto baš zelene?
@Android Knego Možda još nisu skontali zavjeru ustaško-džihadsku 😂😂😂
@LtAIdoRaine Ne vjerujem, jer uvijek pušu i na jogurt...
Nevjeruj klosaru ni kad darove nosi....