Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo vrijeme bolje glasat za SDS nego za SDA
već odavno je tako
Novootvorena HIFA pumpa u Lukavici benzin 2,21, a u Sarajevu 2,36.
Pa samo ce jos retardirani idioti sipati na Hifi i slicnim benzinskim. Radije dajem novac Rusu za 20 pfeninga jeftinije gorivo nego SDA-ovom ratnom profiteru koji bez trunke srama 25 godina poslije rata koji jos i vjestacki stvara monopol nad trzistem peleta. Samo na javni trg i metak kroz celo.
UMAX pumpa na ulazu u Vg gorivo iz ploca benzin 2.16 kakva sumska republjika kakvi bakraci?
Predizborno sranje.
Necemo samo 6 feninga dole, bar pola marke trebaju sniziti!!!!
5 feninga...pretrgli se
na 20 litara mogu zvake kupit
Do skoro dizel bio ispod 2 km. Sad ce nam izac u susret i spustit cijenu na 2.31. I mi cemo bit sretni i opet glasat za iste :)
Nije ni republika a nije ni srpska već je jedna regija koja je dio Bosne i jedino adekvatno ime za ovu regiju je "Genocidna tvorevina".
@Bosniak1992 Republika Srpska, kako to fino zvuči?! Ajde probaj, pa kreni u rikverc pobroj pretke dok nedoćeraš do Radislava, Petra, Vučete, možda dođeš toobe... jah...
@Brada4Barikada Ajde da idemo jos nazad prije Radislava, Petra, Vucete...? Bili neki divljaci i mnogobozci. E sad doso Radislav, Petar, Vuceta tobe pa postao pravoslavac, nakon toga se jos propametnio pa postao Bosnjak. :) Evolucija brata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je Dodikov odgovor na obustave saobracaja..0,05 pf. Na rezervoar goriva usteda citave 2,5 KM.
Neposredna demokratija radi. Ako se SDA policija bude i dalje kurčila po Federaciji idemo gorivo kupovati u drugom entitetu, NEPOLICIJSKOJ DRŽAVI ! pa Fadil neće iamti para ni za kifle a kamoli za masovnih iftara !
Ili nize cijene ili da pumpe palimo ... Pa neka se onda Republika (koja kaze da nije kriva za rast derivata) dogovara za privatnicima sto drze pumpe !!!
jesi opasan čuj on bi palio
5 vam uhljebljenih familija ................. Malo protestvujes iiiiii malooo dobijes !
0,05 KM po litri goriva...WTF
A naebem vam se matere za 5 pfeninga idemo dalje sa protestima