Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je krajnje vrijeme da se uradi nešto po ovom pitanju. Pumpe nisu pumpe nego lihvari. S druge strane i država ako već hoće da guli narod je rnema novca u budžetu nek nađe drugi način, gorivo više nije luksuz nego potreba, u Americi je gorivo jeftino jer je pokretač ekonomije, daj malo uključite tu pamet, a ne samo deri gdje stigneš. Jer poskupljenjem goriva sve cijene rastu,a to ni državi u krajnjoj instanci nije cilj jer će privreda stagnirati i ubiraće manje poreza.
je l' ti stvarno mislis da neko u vlasti o tome razmislja?
Stoka jedna mafijaska,pi..a im materina monopolaska,manipulatorska.Kad u svijetu poskupi sutra,oni ovdje noc prije traze poskupljenje fuuuuuj.
dosta smo se ba mi njima priolagođavali, nek se oni ba sad nama prilagođavaju
zahvalimo na tome sda i njihovom premijeru tadašnjem, necu mu ime spominjati bacio je kašiku, što prodadoše energopetrol pa nas prepustise na milost i nemilost
a ona futa iz udruženja naftaša kaže, vidite mi ne kupujumo sirovu naftu nego rafinerijsku preradjenu, a kad treba poskupit onda joj je priča kako je nafta poskuipila na svjetskom tržištu...a i država taldžija, veče cijene, veli
i trebali bi biti sretni ako ne povećaju, jer drżavna, entitetske,kantonalne i vlada Brčko Distrikta imaju svoja logična objašnjenja za takvo što.
Kod nas vrijede druga pravila , mi nemamo veze sa svijetskim standardima, nama nase pumpadjije i MMF odredjuju zivotni kvalitet i cijene , jbga ... :(
Najgora vijest koju ste mogli plasirati, cim nafta pojeftini Novalic konta o povecanju akciza kao naviko narod na skupo pa da ih ne sokiramo. Krajnje mudro da ne kazem pravu rijec za to, neka narod gradi puteve od akciza a poslije cemo mi sa tih puteva kajmak ubirati. Koja pamet
KARAJU-NE PRESTAJU
Stagniraju do akcize, a ona čeka izbore. A onda pušenje ! A i ono če poskupiti. NEka smo ga ažadahi pušili gratis , sad i to skupo plaćamo !
Dakle puše svi na ZApadu, odmah će vas utješiti vlasti. I tačno je to ne lažu vas po prvi put. Ali Zapadnjaci puše da bi njima i njihovoj djeci bilo bolje a vi ga pušite samo da bi ažadahi i njihovoj dejci bilo bolje. Eto u tome je mala ili značajna razlika !
Dobro dosli u Bosnu i Hercegovinu...
Bas me cudi
Vec mjesec dana naftasi uzimaju lopatama znaci. Formiranje cijena mora biti fiksirano a ne slobodno, i to zakonom. Drzava gubi pare a i narodu se kradu pare iz dzepa od strane gladnih naftasa.
nasa nesreca je kada skuplja zalihe su nam male, a kada pojefini zalihe su nam ogromne i ne mogu se potrosit, tako veli ciko s pumpe.
U ovoj prčiji od "države" od rata na ovamo nikad nije bila normalna situacija niti će ikad biti,sve dok su đamijaši i crkvenaši simbol morala i prosperiteta i mjerilo osnovnih ljudski postulata.. šučurhamdulila nafta 2km!!!
@ValaBas 1 000 000 % si u pravu
Benzina jarane! Nema benzina za tebe, nitkove!
Kad cemo se pobuniti????