Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odraše nas, na sve moguće načine…
Jos nek deru...svi pristajemo na to
ma samo nek ulje i brasno ne diraju.
Taman te milja obraduje za porodilje onda ovo procitas i poravna te......
Bravo 🤣🤣
Taj gas sagorjeva sa manje zagadjivanja neg drvo i ugalj koliko sam obavjesten od 'pouzdanih' izvora, a sta je danas pouzdano, al haj. Zaomi je sto su cjene skocile toliko ovu godinu. Gas je inace uvjek bio jeftin-cjena, pa sitnica. Nadam se da ce se spustiti na zemlju te cjene vec jednom, gasa. A bilo bih dobro da prestanu stavljat ogromne kolicine masnog mesa na prodaju po masnim cjenama.
Od kad su ubacili energoinvest u priču samo problemi. Meni ovo smrdi na ugradu
Nije jasno zašto se vlasti u FBiH prave ludi sa nekim projektima koji nemaju šansu za uspjeh kao što je nabavka plina... Kopaj ugalj, napravi termoelektranu i eventualno veću hidroelektranu na rijeci. Odjebi i Ruse i Srbe i ove male hidroelektrane jer ti ne donose dobro
Ebo lud zbunjenog
Znaći da se na bacaju flaše i stare gume, izgleda će trebati.
Džindić i Novalić se svete Vladi KS jer je KS največi potrošać gasa.
Ništa ne bi bio problem, da razni Energoinvesti, BHgasovi, Sarajevogasovi, itd nisu prepuni uhljeba gdje većina ništa ne radi, a prima visoke plate, beneficije, itd.
Samo deri...kad ne znaju da ima bolje vani...
Cuj Sarajevogas upozorava??? Pa sta trebamo uciniti???Nabaviti drva i cumur?
Ima guma od fapa prelazomo svi na gume jupi pusise Forto
Samo deri da odradimo stress test.
gdje god se SDA pita tu narod neyebe
Ne vrijedi uzivat u kafanama i vamo tamo u ta vremena, treba protestovat kad skoro cijeli svijet. I ne vrijedi sutit i trpiti, od toga nema nista, tako samo moze gore doci
Kako nismo osjetili?! Na računu za novembar piše da je taj procenat poskupljenja od 23,5 % uračunat u konačnu visinu računa! Osjetilo se, kako nije! Dezinformacija!
E pa disaćemo nusprodukte spaljenih guma, prerađenog motornog ulja a o superkvalitetnim ćumurima, u kojima je procentualno više raznog smeća, zemlje i prašine, da ne govorimo. Većina ljudi sa bh primanjima sebi ne može priuštiti grijanje sa manje zagađenja. A grijati se mora.