Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest ako ga ruse ne zamandale
Ljudi se pitaju okud smog u SA. Pa stanovništvo loži sve i svašta. Sagoeijevanje plina oslobađa manje CO2 nego ugalj. Kako riješiti smog? Jednostavno, smanjiti cijenu plina i odvići građane od uglja.
Prvo digli 30%, pa sad smanjuju za 8,9%, jest jednako poskupljenje od 21,1%. 🤔
Pardon, 8,59%=21,41%.
@manamana Ako ćemo baš egzaktno X+30% = 1.3X. 1.3X * (1-0.849) = 1.1037X tako da je poskupljenje za 10.37%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Došo cigo na benzinsku pumpu i pita: Koliko košta kap benzina? kaže mu ovaj radnik na pumpi: ma kap je džaba.a cigo će ti njemu: pa haj mi nakapaj jedan rezervar jarane...
A za maloprodaju? Nek se bogate u sarajevo gasu i SDA balvani
cijenu odredjuje bh gas a sarajevogas samo doda 6 feninga na to. prije 3 godine saeajevogas je imao isto 6 feninga a bhgas 37 feninga po kubiku... tu je stvarni problem sa cijenom.
hahahahaha
Ukinite onih 15KM sramotnih što se nalaže pri registraciji auta za automobile koji posjeduju plin!