Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da će rast kad su plate radnika katastrofa, firma raste, gazda napreduje, vila, džipovi, vikendica a radnik ni za paštetu nema! ..rac bi ti moj rasto sa preduzećem da si pošten i plaćaš pošteno pošten zarađen novac, a ne lapo na banku, lapo u kuferat lapo u padže sebi i kae raste preduzeće, miliJoni rastu!
Pa narvno da dominiraju mala i srednja preduzeca kad ste velika preduzeca unistili opljackali i rasprodali sumljivim privatizacijama. Jadan si Fadile ako mislis da ce mala i srednja preduzeca odrzavat na zivotu vas.
Uloziti dodatno 100 do 200 milijuna u zapsoljavanje u feseraciji, sva sredstva usmjeriti u to ... ukinuti parafiskalne namate i smanjiti sve sto se moze poreza i davanja ... da gazdurinepizdurine pocnu zaposljavati i placati ljude kako treba ... da ljudi ostaju ovdje a ne da bjeze vani ... dovodite investitore i olaksajte im poslovanje i to je kljuc ostanka mladih .. dobar poslovni ambijent ... ulozite u poljiprivredu i privredu ....
da neki svicarac cita novaliceve izjave...i da povjeruje u iste...trazio bi posao i preselio bi porodicu u BiH...