Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stace mi safun kad u gradu imam vise da nemam vode.
Magicni krug prodaje imovine bh preduzeca. Zasto se javljati na licitacije, kada cemo na kraju kupiti za 1 KM .. Cekas zadnju i javis se :)
Sve što još ima vrijednost, treba dati privatnicima, samo privatnik može o tome skrbiti da ono bude u plusu, svi ostali izvlače pare. Ne živimo u onom sistemu, počnimo igrati igricu, svjetsku igricu. Nemojmo se zavaravati nijedan naš klub nešto ne vrijedi, treba i njih prodati, dita nije henkel, ko što neki tvrde, nije bila ni u Jugoslaviji. Neka prodaju je, naprave nove linije, teta violeta je primjer!
Nije tačno!!! Tuzlanska Solana je primjer kako firma u većinskom državnom vlasništvu može poslovati uspješno samo kada je vodi sposoban čovjek kojem je stvarno stalo da ta firma radi...
Prodajte šta čekate, samo prodajite.
Isto propali kockari, kad dotjeramo cara do duvara, prodaji sve što je ostalo da se čupa... e tugo moja...