Privreda
14

Promo / Novootvoreni luksuzni hotel Swissotel Sarajevo opremljen madracima MojSan

Vodeći bosanskohercegovački proizvođač sistema za spavanje, brand MojSan, niže poslovne uspjehe na polju opremanja poznatih hotelskih lanaca u BiH i regiji.

Posljednji u nizu projekata opremanja branda MojSan, lidera na ovom polju, jeste opremanje hotela Swissotel Sarajevo, jednog od najluksuznijih hotela iz grupacije Accor Hotels sa 5+ zvjezdica. Hotel je smješten u samom centru Sarajeva u sklopu kompleksa Sarajevo City Center.

Svjetski poznati lanci hotela te jedan od najrenomiraniji među njima Accor Hotels sa luksuznim brandom Swissotel zahtjeva apsolutno poštivanje sopstvenih standarda pri izgradnji te kvaliteti proizvoda za opremanje. Vrlo često se radi o preferiranim, poznatim dobavljačima ili čak must-be isporučiocima. Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. sa svojim brandom MojSan je vrhunskim kvalitetom proizvoda, madraca, koje je isporučila ovom luksuznom lancu uspjela doći na Accor approved listu, kao pouzdan dobavljač i partner.

"Opremanja ovog tipa su projekti u koje smo ulazili postepeno i razvili se u ozbiljnog, regionalnog dobavljača za velike hotelske lance. Swissotel, luksuzni brand lanca Accor Hotels je već drugi poznati globalni lanac hotela pored Marriot lanca u koji smo uspjeli ući i to samo i isključivo vrhunskim kvalitetom proizvoda i pažljivo razvijenim servisom. Ponosni smo na činjenicu da jednaku pažnju poklanjamo i manjim projektima apartmanskih opremanja ne samo u BiH nego i u drugim susjednim zemljama pogotovo duž obale, gdje smo također izgradili zavidnu reputaciju i odlične partnerske odnose sa velikim brojem kompanija" ,ističe Beadisa Delibašić Husika, generalni direktor ove domaće kompanije.