Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Novalic prica neki dana o najvecem napredku zadnjih 25 godina. 😂😂😂
@gooUser1591591104 - Zar ima neko ko vjeruje Novaliću , najvećem kleptomanu u BiH ??
@gooUser1591591104 Pa covjek ne laze, nije njima u ekipi nikad bolje bilo, respiratori, milioni, nema odgovornosti nikakve, sud ne postoji....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je gore nego korona..
@Ggrqande ma jok pitaj koronase
Uvedite u škole predmete moral, etika, suživot, oprost.To je jeftinije nego armija poslodavaca koji dignu cjene usluga i proizvoda a otpuste radnike radi dodatne zarade iako nemoraju. Država ne uspjeva sa policijom i kaznama za kriminal već idejom države koja je u srcima svih. Sila stvori još više otpora i sile. Neće niko da čini dobra djela i drži zaposlene jer je kod nas glavna mantra za dobare-udri ga po glavi jer je dobar(slabić), ismij ga jer je dobar(slabić).
Pa ni SAD neznaju više kako da se zaduže. Novac se štampa kao da nema sutra. Što se više tako štampa to manje realnog.E to je sad problem. Sve će završiti nekim novim ratovima.
Ja sam medzu ovim.
Fadileeee, Bakireeee......nicija nije do zore......!!!
a ja vam fino kajem platite ljudima naknadu za nezaposlenost, pa nece biti ni otpustanja ni bijednih placa, upravo suprotno. problem ce biti jer se gazdinski profit (godisnja dobit) nece moci mjeriti godisnjim neto placama svih zaposlenih (100% +/- 50%) no sa procentom 5%.
Bakireeeee
Fooodil ima rjesenje...
Na Željeznicama ima hiljadu metuzalema sa papirima iz štamparija velike plate nikakav posao i odgovornost neznaju sami šta da rade pored SAPA vode duple papire ko fol da opravdaju svoje radno mjesto a pravi inženjeri ekonomi majstori po birou krivci za to stanje SDP SDA zato ga puše od cijenjenih ćestitih majstora.
Mogli bi mnogi traziti korjenje ispod smrznute zemlje zimus da se prezivi.
Idemo ispod dna... 👇
To je sad da bi Fadil izbacio nove mjere i onda ce doci do skoka. Ovi stavrno misle da imaju povjerenje u svoje podatke. Pa varalica slaga za respiratore u tren oka, a da mu je problem slagati neki broj, koji u konacnici i nije toliko bitan. Dajte molim vas.
Gdje sad ti novozaposleni ? Gdje, u koje firme ? Primjeri !? Brojevi, imena ... mrrrrrrš !
Odselili se ljudi i porodice ! Nek se Fooodil i ekipa ne prave budale.
Sad ce zima, tek ce da se vidi ... potop
Ma jok, skočio broj zaraženih, zatvaraj odmah sve hebem vam mamaru bezobraznu!!!