Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne mogu ovih seratora “neka i treba” a svi imaju svoje neke poroke “alkohol, hrana, pice”
Porok nije hrana idiote.
Nije porok na ovom vremenu otici kod brajlovica a komsija ti nema sta da jede?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na sve kukamo da je skupo, samo se za cigare niko ne buni. Drina bila marka, sad je šest, i niko ništa.
jbla te drina
i kada dodu na 10 maraka po paketu narod ce jos uvijek kupovati, ocito vam nije jasno da narod ima vise novca nego sto se misli, pogotovo u vecim sredinama
Duhan i alkohol me ne zanimaju. Nek košta koliko god hoće. Više me brinu cijene brašna, ulja, mesa i ostalog bez čega je teško živjeti. Ko ima za cigare i pivu, ima i za hranu.
Čekaj malo, ja Marlboro Red plaćam 6km evo već godinu dana. kako sad cijena skače na 5,70? 🤔
red core
Ko nas je..e kada cutimo
Ko još puši na današnjem vaktu
Pusi ti ga stara svaku noc meni
Klix je uvijek bio i ostace proustasko i proseljacki portal (prema tome i ja sam tu negdje). Ne moze covjek ni da kritikuje velike americke korporacije a da ga ne oznacite kao rusofila. Sto se tice americkog stok marketa Philip Morris je u stvari u plusu 7.74% u zadnjih 6 mjeseci i poznato je da svaki rat donosi veliki profit za velike korporacije koje prema tome cesto podstrekuju ratove.
Sve je to nam SDA dala, akcize na gorivo, duhanske proizvode itd. Fadil bi da moze akcize i na zrak uveo. Samo pametno u oktobru!!!!!!
I sta kažu iz UIOda im prijavljujemo ljude koji nam prodaju duhan 5x jeftinije
Sta je Heets?
Koliko trebaš biti nerazuman, pa da svoj novac daješ duhanskoj industriji- čiji je jedini cilj da što više zaradi, a usput i da ti uništi zdravlje. Kupi sebi za taj novac bilo šta drugo- što će manje štetiti i tebi i drugima.
dabogda bile 10 po kutiji , da ovi majmuni prestanu pusiti i trovati narod oko sebe
Dabogda ti lijekove sebi ne mogo’ priustiti
Da je paklo 20KM ne bi prestali pusit, zato borimo se za legelizaciju marihuane.Nije stetno a ljepo ti bude.
Ne puš8im, ne trujem se dimom te vrste. Svi koji puše cigarete imaju neki mentalni problem. Čim kazu cigara ih smiruje, odmah znaj da je u pitanju psihicko oboljenje.
Ovisnost? Opravdavanje?
Pusi ga
više brige za cigare nego za ulje