Privreda
0

Novo na našem tržištu: OBI ambijentalna prezentacija potpuno namještenih stanova

OBI Market će svojim kupcima ponuditi novi koncept prezentacije i prodaje namještaja i kućanskih potrebština. Na oko 250 kvadratnih metara, konstruisani su realni stanovi i to garsonjera, jednosoban i dvosoban stan, koji su potpuno opremljeni.
Iza cijelog tog koncepta stoji ustvari želja da se kupcima pomogne pri vizualizaciji njihovog doma, da se pokažu male tajne kako maksimalno iskoristiti prostor, ali i da se kvalitetan i dizajnerski moderan namještaj približi prosječnom kupcu, jer su cijene prilagođene našem tržištu.

Nova OBI ponuda je realizirana uz pomoć brojnih domaćih proizvođača, čime je napravljen značajan iskorak u podupiranju domaće proizvodnje, pod strogim OBI pravilima kvalitete.

Novitet u OBI Marketu, pored ovog fantastičnog koncepta je i ponuda pločastog namještaja, uz poseban akcenat na kuhinje. OBI ponuda omogućava kupcu da u potpunosti bira elemente komada namještaja i time ustvari učestvuje i u samom dizajnu namještaja za svoj dom, koji se sklapa po principu "Uradi sam".

Otvorenje OBI ambijenata će se održati u subotu, 09.05.2015, pod sloganom "Pomoći ćemo vam da se zaljubite u svoj dom" i tom prilikom je omogućena i kupovna pogodnost u vidu 10% popusta na namještaj i sofe iz OBI ambijenata.

OBI Market Sarajevo je mjesto gdje se može naći kvalitetan alat, sjajan vrtni namještaj, sve za renoviranje kupatila, sobno i vrtno cvijeće, vrtne mašine, korisni i moderni dodaci za domaćinstvo, te pouzdan građevinski materijal poput laminata, unutrašnjih i vanjskih vrata, krovnih prozora i još mnogo toga za uređenje doma i vrta. Uz izbor preko 40 000 artikala, te profesionalnu prodajnu podršku, OBI Market Sarajevo je postao omiljeni izbor kupaca - Solomahera.