Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nize normalnije cijene...
Hajd Bgt. Bitnije je da ima gasa... XD
2103 godine 7500 KM bila plata gospodinu, kao članu upravnog odbora Sarajevo Osiguranja. Pa ima li iko još pametan u ovoj zemlji da vodi kakvo preduzeće.
Usanovic je najveći lopov i laziovcina vidi mu se na faci. Nema firme u kojoj nije bio kao i stranke.
jak prioritet,obecavajuci ...
Iskustvo u osiguranju će mu dobro doći. Koja stranka ga postabi
To je garant neki rođak od poštenog Muniba Ušanovica
"Ušanović podsjeća sve građane kako su emisije koje nastaju pri sagorijevanju prirodnog gasa daleko manje od emisija čvrstih i tečnih goriva, što u značajnoj mjeri znači za poboljšanje kvaliteta zraka u Kantonu Sarajevo." - To znaju i ptice na grani gospodine Ušanoviću. Trebate izjaviti kako će uskoro plin postati jeftiniji energent i da se narodu više neće isplatiti kupovna ćumura. To narod želi da čuje jer to je jedini način da se riješi problem zagađenja zraka.
Narodu ne treba palamuđenje nego konkretna rješenja! Pa zamislite kada bi to Vi uspjeli uraditi gospodine Ušanoviću, pa dizali bi vas u oblake, sa vama be kleli. U suprotnom bi bili isti kao i Vaši prethodnici. Sa srećom u daljnjem radu!
Bravo sandzaklijo snalazljiva
Sretno Sejfo ljudino
Zezaš, ja mislio snadbijevanje vodom.
porast će reprezentacija Sarajevogasa a tek nabavke i donacije sa "ugradnjom"
Ma kog god da bude , ma i ja da budem, je bolje nego smrdljivi opljačkaši iz SDA
Preskocim kanal, pogledam na tle i vidim tebe, Abide Abide, reci nam, de sta to tvoje ruke rade Udarnicki rade, burazere da bude gasa za sve