Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autoput vidite samo vi iz SDA, ali onaj kada ste na odmoru po Austriji i Svici. Svima je vise postalo jasno da SDA blokira izgradnju autoputa jer ne zele da iko osim Turskog Cengiza dobije posao da to radi. Zato nemamo autoputa. SDA pokazuje da nece EU jer poslove daje Turcima i blokira zbog Turske nas autoput!!
Bakir Erdogan.
SDA samo zeli da aneksira BiH, i da se opet vratimo pod sapu Turaka
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kakve recenice lik sklapa, to je nevbjerovatno. :D "stvorili smo pretpostavke..." :lupaglavomodsto:
Imate pretpostavke wowwww hahahahah, cudilo bi me da imate ista drugo od pretpostavke.
E, baš sad pred izbore stzvorili uslove... gdje su kiliometri koje ste obećali prije 4 godine? Niste napravili ni metra. lažovi!
Ovo mi svi budale. Sta si izgradio konkretno? Ides li ti za Tuzlu da vidis kakav je put i kakve su guzve. Dusu si nam oteo kroz poreze, akcize itd, da bi dao plate svom izbornom tijelu.
A što me nasmija konj...
SDA pokrala pare. Nema autoputa ni za 100 godina! Lazovi!
fadile ne laži više o autoputu, jedino u šta ulažete su kamere, još malo neće nam trebati niti ovi putevi, jer su ograničenja i tehnički uslovi da ćemo početi auta gurati a ne voziti, a ti i tvoji udbaši uzimajte i dalje reket na gorivu, kamerama i šupljoj priči
Godinama ti i SDA stvarate pretpostavke za lopovluk i kradu BiH i njenih gradana, dosta je vise i tebe i ostale zelene bande
Sad kad su gotove vikendice, bazeni, ljetnikovci može i koji kilometar autoputa, hahahaha. Hajmo još par pfeninga akciza da bacimo koji kamen temeljac.
Stvorio sam i ja pretpostavke da bih mogao zguziti Jenifer Lopez !? Da li ću je zguziti, hoću 50%, a neću 100%.
Za 4 godine metar autoputa se nije napravio Govnalicu.NAROD NIJE SLIJEP!!
Za 4 godine metar autoputa se nije napravio Govnalicu.NAROD NIJE SLIJEP!!
Hebo li vam akciza mamu vise, pa sto si ke uvodi ako necete nastaviti s gradnjom dalje, za sta mi odbijas uu registracoju za puteve koje ne pravite, pa ljudi koje smo mi budale narod, hebu mas politicari kalo hoce, poskupljuje sve, uzimati pare koje i nas i mi opet pognemo glavu i sutimo pa samo dokle vise
Počeli su lagati više nego srbi
Kako Fadilu oprostiti ovoliko gluposti??