Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore!Ti kad kazes,kazes malo al glupo!
Posto ce gospoda iz Bimala sigurno citati komentare, evo jedan pozdrav i poruka: Do nedavno sam kupovao iskljucivo Bimal ulje podrzavajuci domacu firmu...od kad ste bezobrano digli cijenu i najskuplji ste, necu iz inata vise kupiti ni litar, a nadam se da nece ni drugi, pa se kupajte u svom ulju...poyy
Isti sam jer su fukare
imam i ja q...jos mi samo fali p i sex svaki dan! hahahahahah
Veceg idiota majal roditi vise nikada nece…
*majka
Jel stigao zrikavi kromanjonac na sudjenje za kradju stoljeca od 10 miliona, mislim valja stici sve obaveze i pojavit se na sudu za prevaru stoljeca?
Dajte glasačima koji litar pred izbore,da se podmaže.
Dajte Fadilu 10 miliona maraka,nabaviće on ulje!
Fali vama mozak !
Ne fale sirovine, vi i jeste sirovine...
Mozda ce sada bogati moci kupitu jeftinije ulje..🤪🤪🤪....kakav DEBIL ...
Bolje reci fabrika nicega, glavna sirovina dje ba nestalo
Samo sto u posavini adeze ne da da se sije. Dali zemlju covjeku iz hrvatske u zamjenu za stanove u zagrebu. Domaci se bore za zemlju tako da ove godine na njivama jedino trava raste
Kud će veća sirovina od tebe Fadile
Nije veća sirovina od tebe ušla u fabriku sigurno.
Otiso da uzme koji komad ispod ruke da ima za izbornog paketa. Sjeme vam se zatrlo bando, a zemlja kosti izbacila
Ima li sta ulja u magacinu magare, kao sto si pričao da ima robnih rezervi kod nasih proizvođača. Nema, aAaaa fali sirovina??
Kako to da u Lidlu u Hrvatskoj mozemo kupiti za cca 4 KM ulje na kojem pise da je proizvedeno u Bosni i Hercegovini. Dakle ako je Bimal jedini proizvodjac ulja u Bosni i Hercegovini jedina logika je da nas neko krade ili laze da ne moze ici po nizim cijenama, da li je to Bimal ili trzni centri koji prodaju ulje.