Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plata 550 km, radno vrijeme 10 sati bez pauze za topli obrok, bez godisnjeg odmora, kad obolite nema povratka jer ima novih zdravih robova.
@Sultan i 59 drugih Plata zavisi od broja odradenih satih obicno od 650-700km. 7.5 sati rada.30 minuta za pauzu.Vikend slobodan. 20 radnih dana godisnjeg odmora. Plata je mala sa obzirom kakvi se profiti tamo uzimaju, ali eto cisto onako da te ispravim posto ljudi vole siri pogresne informacije.
Citam ovo i kontam kako se brzo napreduje i postaje gazda .Sjeti se nacelnice koliko si para imao u dzepu prije nego si postao jesi.Gledaj sad a kazu u Bosni nije fino.
Masinski inzinjer sa iskustvom u veritasu ima oko 1700KM platu...moras isto tako perfektno znati njemacki ili engleski....predavao vise puta nema sansi da te prime...dobra firma ali tesko se zaposliti...
nema ili engleski ili njemacki, sad je svima furka traziti oba, a pretpostavljam da ce ubrzo traziti jos i turski ;). s druge strane mozes biti ekstra strucnjak, ali kad sve ide preko posrednika za zaposljavanje, koji vjerovatno imaju svoje favorite...
Efendicu govnaru mali i tvoje je odsviralo
I plata jeb.... 500KM i radis kao crnac,radis i za vikend,na bolovanje nemas pravo,odnosno nije placeno,a o godisnjem odmoru da nepricamo! Tuzno i zalosno!
Ne vrijedi za radnike firme Veritas.
Firma je najbolja u bih i u regiji sto se tice automotiva. Samo valiji se ne moze ugoditi... uvijek malo i uvijek pricaj kako si nezadovoljan i gledaj koliko ima drugih kojem je bolje...
@zubcanik tacno si sve rekao, ali tesko se zaposliti u veritasu.