Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje je bilo pljačke u privatizacijama ali nigdje kao u Goraždu gdje su dužnosnici kantona tj. Okruga postali vlasnici svih državnih fabrika...
Vlasnici svega u tom gorazdu 3-4 covjeka, jel moguce?
Firma TAK vlasnika Hamida Pršeša(direktor PBS banke) osnovana prije manje od 2 godine, postaje većinski vlasnik. Divno, sa čijim je novcem kupio toliki dio firme PTG iz Goražda za tako kratak period?
Sve bizniseni na baterije. Stranka (SDA) sve dala pa je tako sad i nastala ” privatna” firma TAK. Ima njih jos koji su se okorostili kroz stranku. Da imamo tuzilastvo koje radi svoj posao svasta bi bilo. Ko prodade stnove, poslone prostore po Crnoj Gori vlasnistvo BPK, a formalno je GP Drina to prodala i novac je zavrsio ko zna gdje. Ima toga kao u turskim serijama ali nema nista od toga dok imamo ovakvo tuzilastvo.
A plata 800
A cijena metka skoči za 10 bosanskih feninga.
Sretno POBJEDA TG.
Isključite komentare!
Zašto da isključe komentare, bolje da isključe komentatora!!!
A zašto??? Zbog ratnih profitera Hamida Pršeša i Halila ..možda zbog poštenog Kadrije Kolića jel...?