Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plate im 180km jos im moras ti na to zaraditi 4x više
joj marketinga i strucnjaka. hahaha.
SAMO da se zna ++++najgore osiguranje..kada treba da isplate i da pošteno procjene..jednom sam ima sa njima problem kasko mi bilo na auto...auto star tri godine..rekli toliko nudimo, nekakva slobodna nagodba ..a račun nas ne zanima prevarili me pravo...nije bilo šanse da popravim auto za te pare ni blizu...a poslije sam čuo od par prijatelja slično uaaaa unika
Iz osbnog iskustva takodje nebi preporucio ovo osiguranje.
Ja opet imam drugačije iskustvo. Dva puta sam imao štetu na autu. Oba puta odvezao auto u servis (ovlašteni), preuzeo auto i otišao kući. Oni sve regulisali. Završe mi registraciju, donesu saobraćajnu i uplatnice lično u roku od 5 dana. Ne reklamiram ih, ali to je moje iskustvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ko ce platiti kaznu eko policiji jer ne mislite valjda da ce ljudi ove silne balone nositi kuci i sortirati u kantu za plastiku (koju drze odmah iza kante za papir, a lijevo od kante za organski otpad).
Uniqa osiguranje je u znak podrske klix-u pustio u zrak plave balone
Dobar marketing.....