Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije do aerodroma već do nesposobnog rukovodstva .
jeste to konačno skontali da dubrovnik na ime međugorja i mostara ubi pare, hvala bogu pa jeste, oni se bogate a vi im služite ko jednodnevni izlet bez nočenja naravno, jer treba uzeti sve pare i nočenja u dubrovniku, a ovako može ručak i dosta slika. imate super poziciju mostar-blagaj-kravice-međugorje i to zaokružite u ponudu. uzmite vi pare a ne dubrovnik
Ne znam zasto ce im 2,5 KM zracnoj luci koja ima svu infrastrukturu bolje da za tih 2,5 KM kupe kvalitetnog kerozina kojeg ce ustupati aviokompaniji ,uz ukidanje aerodrumskih taksi uz stroziju kontrolu prijave boravka (boravisna taxa) te pare ce se ljeti vratiti.Dovedite sposobne ljude ne uhljebe
Tzv Zračna luka Mostar ne radi godinama osim što 50-60 ljudi prima platu za-ništa.. Nije ni bilo redovnih linija osim za Zg a "rad" se fingira povremenim čarterima na bezvezne destinacije a i to po cijenama 2x višim nego u Evropi. Stalno se nerad subvencionira od Federacije, kantona i grada sa milionima KM, kao da bacaš u rupu.
Evo i sada, otiđite na njihovu veb stranicu, nema ničega, reklamiraju kao da imaju neke letove a linkovi mrtvi. na linku raspored letova nema ničega. Red letenja -NIŠTA. Tako je bilo i godinama unazad, nema veze sa koronom. Jednostavno monumentalna nesposobnost da ne kažem šta gore. I sad im daju NOVE milione poreznih obveznika.
A direktori i vlast, da se pokriju, stalno lansiraju priče o niskotarifnim letovima u skoroj budućnosti. Do tada, građani Mostara putuju 300 km u Tuzlu (ili Sarajevo, Split, Dubrovnik) da od tamo lete. Iz grada odakle se i u socijalizmu letjelo u London.
Dajte cijene to je bitno..
Pa idi na eurowings.com JADAN NEBIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Da. 550€ povratna sa koferom. Mani te se gluposti svi... CISTA EW zajebancija.