Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest mi ih žao, sad neko tamo neće moći zaokružiti kolekciju auta sa 500 na 1000.
Najiskrenije se nadam da ce ove niske cijene potrajati, da nece biti samo kratka epizoda. Za arapske kraljeve, princeve i njihova bogatstva me bas zaboli neka stvar!
mene cudi da nema komentara kako je rusija bankrotirala a rusi pomrese od gladi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
neka se vrate yebavanju kamila...sto su i dosad radili....
Oni kamile a ti krmad
srecna ti nova godina...yebem ti staru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve je to igra ..arapske zemlje mogu smanjiti proizvodnju da odrze cijenu nafte, ali to ne rade.. e pogodite zasto?
I jesu se razbacivali, Dubai ovo, Dubai ono napravio... Treba ih vratiti na kamile...
Žao mi je Kim Kardashian i sličnih starleta, neće više dobijati milion za noć, nego manje.
kako će onda šeici plaćati pjesme ako nafta nastavi opadati, evo kako sad plaćaju https://www.youtube.com/watch?v=kjMHUbz4RoA
Nas je akumulirani deficit jedno 30 - 40% u odnosu na BDP i nikom nista. Oni prvi put imaju deficit i to 6%, ogromne devizne rezerve (mi ih nemamo) i biva panika, sta je onda sa nama kad su oni u problemu sa svojim parametrima?
Mora im se obiti o glavu kad su ušli sa djavolom u savez.
I sad mi treba da se zabirnemo i da ih žalimo? Da možda osnujemo humanitarnu liniju, pa da im šaljemo? Naravno, sve donacije povjeriti isključivo porodici Izetbegović i saradnicima. Oni ipak imaju iskustva u tome.
sta mislite jel da natankam pun rezervar.....osjecam da ce ovi nasi da podignu akcize i tako vrate gorivo na 2,4 km.....