Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic je u toku svog mandata uradio mnogo dobrih stvari,za svaku pohvalu je to sto pomaze firme,sto je za svaku pokusao da odvoji novac i unaprijedi je,jer jako dobro znamo da je u proteklih 18 godina svaka firma bila pokradena i unistena.Samo tako nastavite Niksicu.
Potpuno ispravno,mislim da bi premijer trebao biti primjer dobrog politicara svim ovim koji ovu zemlju samo znaju da dijele,unistavaju i da se prepiru o nacionalnosti,a zaboravljaju na grdjane i na napredak ove zemlje.
Nije njegova krivica sto su nacionalisti privatizovali na nelegalan nacin nase kompanije, ono sto moze uraditi to je da poboljsa polozaj ovih kompanija koje rade i koje doprinose Federaciji, a za firme koje su prethodne vlasti pokrale on nije odgovoran!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rad Premijera je vrhunski pomaze firme i velike gigante koji su u vecini slucajeva bili pred raspadom.Covjek ostavruje odlicnu suradnju i bori se za napredak.Jedan od najnovijih primjera jeste suradnja sa Cvijanovickom gdje je pokrenut zaboravljeni elektroprenos gdje su zaposleni i novi radnici,sto je bio veliki uspjeh.Svaka vam cast Niksicu.
Da ovaj covjek je uradio odlican posao i samo rijeci hvale za njega.Da nastavi ovako i da nasu zemlju konacno vidimo kao naprednu,a ne da je dijelimo i da propadamo svakim danom sve vise.
Covjek se stvarno trudi da odradi svoj posao kako treba i da pomogne kompanija koliko je to u njegovoj mogucnosti. Problem je sto je u ruznom polozaju zbog velikog broja pljacki koje su se desile u privatizacijama i velikom kriminalu koji je naslijedio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta vas je poltroni.....
Predviđam krizu u Visokom, smanjiće se broj radnih mjesta i uspješnih kompanija. Tačno kad ne znam, ali biće u skorije vrijeme.
Nikšić skuplja glasove jer je izborna godina..što npr lani nije posjetio ove firme ?!?
Niksic je vec pokazao koliko su mu bitni interesi firmi i radnika koji su dovedeni do dna, da je tu uvijek spreman da pomogne, pa je normalno da u ovakvom slucaju, kada obilazi uspjesne firme, osjeca zadovoljstvo sto su dio privrednog sistema FBiH.
Sve pohvale premijeru ! Treba da obilazi uspjesna preduzeca i da pomaze ona koja su prosle vlasti unisitle ! Dokaz vašem RADU !!
Vidi se kako covjek radi svoj posao ! Svaka cast premijeru ! Ovo je dokaz da se borete za privredu nasu
Nermin Niksic pokazuje koliko je dobar usvom poslu, i koliko se trudi da ispravi greske prethodnika koji su ovakve firme doveli do unistenja. Svaka cast premijeru.
Premijer pokazuje da nikog ne zaboravlja ida odlicno radi svoj posao.
Domace firme i proizvodi su nam jako vazni, kao ipodrska isitima od strane nadleznih, svaka cast velikom covjeku Nerminu Niksicu.
Niksic kao i uvijek radi sa ljudima oci u oci,nalazi kompromise i daje im podrsku,trebaju se ostali politicari ugledati.
ko zna kakve che tek nachi firme ispod piramide... visoko je nekad bilo centar svih civilizacija.
Znamo da obilasci odredjenim preduzecima znace i duboko vjerovanje o funkcionalnosti istih i zelja da ta preduzeca nastave prosperirati...
Dobro je da se neko od naših političara sjetio da posjeti ove firme i da vide u kakvih uslovima i koliko radnici rade, da porazgovara malo o njihovim problemima i pomogne koliko može. Ovo treba da postane praksa!