Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klan IZMETbegovica to uspjesno radi i bez banke!
oni su u službi MMF-a, sve ide po planu, mladomuslimani su uništili sve i jednu veliku firmu, rasprodali prostore, nagurali svoje temerute na budžet ide zaduživanje, a sve će to na kraju krvlju ovaj narod platiti
@october: Narod je već jedan dio platio krvlju u ratu, sada plaća neimaštinom.
Tacno se sjecam kad je izjavio da nam za godinu dana nece vise trebati MMF...nije proslo ni mjesec dana skino ga Pedy expresno...a vi glupe ovce se i dalje zanimajte za Velike teme...Je.o vas i Dodik i Vučić i Erdogan i Putin i ne znam ni ja koja p.zda materina više
I ja se toga sjećam koji sad...
*ko...
Glupost. Centralnu banku ne trebamo da imamo zato što bismo, poput trenutne situacije sa konstantnim udarima na pravosuđe, imali pritiske i na razvoj monetarne politike. Nedugo potom izgubili smo bilo kakav vid finansijske stabilnosti. Dok ovo trenutno stanje definitivno nije najbolje, bolje je nego prepustiti šaci neodgovornih političkih kriminalaca da vode monetarnu politiku.
Sjetim se rijeci profesora: djeco draga dabogda ja pogrijesio u svojim izjavama ali bojim se da cu pogoditi. Nikola Grabovac je daleko najbolji strucnjak svih ekonomskih tema. Zahvaljujuci njegovim predavnjima tokom studija na EFSA sada sam jedan od boljih bankara. Nikola hvala ti !!!
SUUUPEEER . DA BUDEMO ZADUŽENI 100000000000 MILIJARDI .ŠTO VIŠE FISKALNIH ,PARAFISKALNIH NAMETA A PDV 50 POSTO .PA DA KRENEMO U KONAČNI OBRAČUN.A DA NAM U ADMINISTARCIJI RADE BAREM 50 POSTO RADNO SPOSOBNE POPULACIJE U BIH.KAKVA BI TO REVOLUCIJA .REVOLUCIJA NAD REVOLUCIJAMA. SVE SVJETSKE MEDIJSKE KUĆE BI DOLAZILE I SNIMILE KAKO GORE GRADOVI I ADMINISTRATIVNE ZGRADE .HAJ SAD VI KAKAV ĆE BITI SCENARIO......
nije frka .čim dolar krene propadati tj američka ekonomija krene da krahira ili malo i u njih građanski rat.te milijarde će biti sića vratiti.a bankari ko bankari svuda isto .leba bez motike i isisaj ga.jedino riješenje je napraviti hiperinflaciju da cijene lete u nebo i ta zaduzenost bi bio sitniš.toga se bankari i plaše. pare trebaju da se štampaju ko novine svaki dan .drugo rješenje zabraniti zakonom da se vlada zadužuje jer će i vlada i njihove familije a ne samo ostali osjetiti ekonomsku k.
.......najnoviji plan zavjere.......presmiješno............tko je osumnjičenik ovaj puta......masoni, soroš, isil ili vanzemaljci......
Šošoni!!!
Profesore, nije samo MMF, najgori su nam ovi ( KVARTET) iz OSOVINE ZLA! A MI SMO IH BIRALI( ja, nisam), mislim na narod! Na sve su spremni pristati, kako, se istine o kriminalu,nepotizmu i korupciji nebi definitivni našle na vidjelu!
U Njemackoj nezaposlenost 10%?!?!? gdje ovaj kupi informacije, nezaposlenost u Njemackoj je 5,4%
Zvanično je 5,4%, ali... Nezaposleni koji se nalaze na prekvalifikaciji i ostalim mjerama se ne računaju kao nezaposleni. Naročito u izbornoj godini.
mi ovdje samo pisemo ,hocel ko nesto uradit?
Pa imao si i imaš priliku na svom Univerzitetu u Travniku da školuješ kadar koji će pomoći ovoj državi.
Dobro jutro Grabovac, pa narodu je to jasno od samog početka samo što se u ovoj vukojebini narod je hebe ni za suhu šljivu. Što to sada govoriš? Da bi ti neko rekao kako si pametan! Zašto to nisi govorio i u skladu sa tvojim govorom djelovao dok si bio na funkciji. Znamo mi da je MMF ublehaš ali nam je čudo da su nam rukovodioci ,,volovi,, Da li oni vide to što ti govoriš i ne vide. Ako vide što nas i oni potapaju ako ne vide pa..onda smo svakako potopljeni.
Bosna se ne može razoriti....tu se nam što razoriti
Ko je sad ovaj pantelija?
Kada bi sutra BiH duboko centralizovana (vlast /država - opština ) država, i kada bi smo imali samo jednu političku stranku gdje bi se birali ljudi (nešto slično SAD-u), mi nebi smo mogli sastaviti kvalitetnu Vladu . Razlog je jedostavan. BiH nema sposobnog kadra ni za jednu opštinu. Sve go ljakse i đilkoš. Uzmite pogledajte realno. Da ste menađer na zdravom tržištu, kogabi ste uposlili od današnjih parazita. I zato ih treba nazvati pravim imenom, PARAZITI.
Ne bismo li trebali poraditi na tome? Ako avionom koji nas prevozi pilotira traktorista, ma koliko se nesretan trudio, ne gine nam....
trebao si uzeti lovu
Uostalom, ovdje večina podržava upravo protagoniste takvog poretka. I to na svim poljima. Cenitralna Banka nije banka, ona je mjenjačnica.
Ne mogu vjerovati šta je sve ovaj deda bio u životu ovako glup
mamu ti je-bem sta ti znas ko je bio ko