Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fadileoprosti 12 miliona!!!!? 12 jebenih miliona!? 12 000 000 km?
#FadileOprosti U FBiH ima 2600 kladionica koji FBiH duguju stotine miliona maraka poreza. Dakle, ti kao ekpert nećeš da prodaš kaldionice i naplatiš dug nego prodaješ Agrokomerc i napadaš radnike da JEDU PREVIŠE čim imaju za kaldionica !! A o napadima na SBH Savez za Bijeli Hljeb NI GOVORA !
@Winner A Klixu izjavu dao novi šef inspekcije koji rekao da će kontrole biti iznenadne i neočekivane. Njegov mafijaški retro look sugeriše da se to vjerovatno ne odnosi na kldionice !! A ko bi normalan mogao biti izabran od hobotnice SDA HDZ SBB ??
Stare cure, mlade švore, primadone, i šinjore, Figuraju ka u raju, Kad jin život uzme miru, a moje ji ruke smiru U kamenu vično traju.
Stare cure, mlade švore, primadone, i šinjore, Figuraju ka u raju, Kad jin život uzme miru, a moje ji ruke smiru U kamenu vično traju.
Stare cure, mlade švore, primadone, i šinjore, Figuraju ka u raju, Kad jin život uzme miru, a moje ji ruke smiru U kamenu vično traju.
Malo je 12 miliona za cijeli Agrokomerc. Naravno.
Stoko sitog zuba da samo znate sta je ovaj covijek kao i Nijaz Hastor uradio za ovu drzavu SIGURAN sam da PAPANI ne bi ovako blatili ovog covjeka !!!! Smeta TURBO SARAJLIJAMA sto je covijek, PRVO COVIJEK, pa ako hocete PRAVI ROĐENI SARAJLIJA !!!!!!!!!!
Sta je to uradio,gdje ti zivis,jel' negdje vani,vidis li ti kakva je ovo zemlja?
@percepcija recepcije DA vidim kakva je ovo zemlja ,puna PRIMITIVACA takvih kao sto si ti...koji NE vide dalje od nosa...i DA zivim vani, za tebe je Bistrik "EU" PAPANE!!!!!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Nije tajna da je aktuelni premijer FBiH Fadil Novalić, imenovan na ovu poziciju početkom prošle godine, upravo prijedlog Nihada Imamovica" E jest ti bio prijedlog Nihade,ako je ovo istina...
Ovdje sve smrdi
Smrdi to sto je gospodin Nihad Imamovic predlozio Fadla Novlića na poziciju Premijera, da bi Agrokomerc prodali za pisljivih 12 Milioncica....Lapo meni, Lapo tebi....<3
Koliko sam ja razumio situcaciju, na kraju ce razvojna banka ipak kupit agrokomerc.
učini sebi i nama uslugu i ne pojavljuj se više ,pliz,ni na tv ni u novinama,bićemo ti neizmjerno zahvalni
Ev i ovaj ima politicku zaledjinu pa imal kakav kod nas bizmismen da nema politicku zaledjinu
SDA-sex droga alkohol.
Bravo nihade,nek neko hoce radit u ovoj drzavi
Ja taj njegov Sok nikada u marketu nisam vidio, je li neko vidio taj njegov proizvod?
Babini bojovnici na aparatima. Babo dize 12 miliona I zbogom vojsko. za sto ste se borili? za sda u agrokomercu.
Otkako smo unistili organizovani kriminal, u drzavi vise nista ne funkcionise
Otkud ovom 12 miliona sigurno ih je posteno zaradio.
@asturias007 ima frajer bar jos 50 x toliko :) pa pogledaj koliko j eon carstvo posjedovao 2011 sine sine