Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su Bošnjaci bili nepismeni i neobrazovani za vrijeme Jugoslavije, bili smo dobrice i poslusni. Sada kada se Bosnjaci obrazuju, kada naša djeca studiraju na evropskim i svjetskim univerzitetima, kada svaka porodica ima jednog ili dva studenta, kada raste domaća privreda ponajvise zahvaljujuci domacim snagama, BINGO, AS GROUP, PREVENT, ASA itd. sad su Bosnjaci teroristi. Nece moci ove noci :D
...tako je,svako ko ima mozga zna ko su istinski teroristi na Svijetu,ko pravi oružje za masovno uništenje,ko šalje Vojsku i bombardere u tuđe zemlje... Bošnjaci svakome mogu pogledati u oči,nikoga se ne stidimo a samo se Boga Velikog bojimo...!!!
NIJE DOVOLJNO, TREBA CIJELU NAMJENSKU INDUSTRIJU MODERNIZIRATI SA NAJNOVIJIM MASINAMA, POGOTOVO PROIZVODNJU STRIJELJIVA.
Ovo na slici, stara tehnologija iz 50tih proslog stoljeca.
Uskoro cemo reklame za nase proizvode moci vidjeti na mnogim stranim kanalima. Mahom kroz izvjestaje sa ratista isl.
Mislim da je vrijeme da se ta industrija nazove "vojna industrija" ili "industrija naoruzanja"... kakva crna "namjena"?
E ja nam namjenske industrije, vise je Mamic novca inkasirao od prodaje mladog igraca Dinama u neki evropski osrednji klub.
neka slabija firma iz austrije ili Njemacke sa nekih 70 radnika to ostvari za pola godine
neka slavija
neka slavija
neka slabija forma
kakvih izmisljenih poslova ima u konjickom Igmanu,otkad se para ima. djele se i sakom i kapom