Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se ceka da se preostale zalihe, koje su kupljene po visoj cijeni, potrose. To ce trajati dok se opet cijene nafte u svijetu ne budi podigle :D I sve tako u krug, iz godine u godinu...
tako je kad nam državu drži lobi od 200 cisterni koje uvoze naftu
NA zalost BH je kupila beskonacne kolicine skupe nafte koje ce biti utrosene 2089 u junu, kada se ocekuje znacajno snizenje cijene od 12p po litru. :") :) :)
hahahahaha bas tako
Koliko znam dogovor nije postignut, ali je blizu postizanja. Naslov je po običaju clickbait.
bilo kakvo pojeftinjenje nafte nema veze sa BIH. naše pumpadzije znaju da rade svoj posao. to je pumpanje cijena..
Hajd mogu ovi sa dobrim vozilicama koji krug vise po gradu
Nasi naftasi su previae zauzeti poslom, stvarno ne mogu da stignu da posalju 200 zahtjeva za pojeftinjenje u roku od dan-dva. Razumite ih ljudi... :)
E sad su se stekli uslovi da kod nas gorivo poskupi.
Sta je sa cijenama proizvoda za prehranu. To bi novinari trebali malo ispitat, jer i to ulazi u cijenu transporta. Da ne pricamo o kvalitetu goriva.
rusija na aparatima...
NA SOKOCU DIZEL 1,75 KM
kod nas će još i poskupjeti dok se zalihe ne istroše
Nasi ce reci nema osnove za pojeftinjenje, jos ce reci da posluju sa gubitkom ove pumpadjije hahahah
Čim padnu cijene na svjetskom tržištu i kod nas će, za oko 5 mjeseci...
Kad cionisti "posrču" rezerve opet će Iran da dobije embargo.....
Drugim rijecima spremni smo da pogazimo sve do sada receno o Iranu dok ne oborimo Rusiju. Ako skinu ogranicenja Iranu Rusija ce veoma lose proci kako je eksploatacija Iranske nafte mnogo jeftinija i nalazista su na mnogo manjim dubinama.
Ode helać glavni izvor putinovih snova..
Još jedan potez usmjeren ka slabljenju Rusije