{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najveća konferencija TV industrije iz regije slavi svoju petu godinu

29.3.2017. u 16:05
0
Najveća konferencija TV industrije iz regije slavi svoju petu godinu
0
Najveća konferencija TV industrije iz regije slavi svoju petu godinu
Novi trendovi u TV industriji pojavljuju se svake godine, a svi koji žele biti ukorak s novitetima, za budućnost se moraju početi pripremati odmah.
New Europe Market godišnji je događaj koji se održava u predivnom hotelu Palace u Dubrovniku, a u fokus stavlja promjene koje se događaju unutar televizijske industrije i donosi jedinstveno iskustvo za profesionalce iz cijelog svijeta koji na NEM-u mogu čuti novitete i upoznati najvažnije nove trendove iz industrije. Četverodnevni događaj sastoji se od panel-rasprava, case studyja, Q&A, posebnih prezentacija, screeninga, marketa i mogućnosti za networking.
Ako još uvijek niste sigurni trebate li posjetiti Dubrovnik u lipnju, ovo je 10 razloga zašto nikako ne biste smjeli zaobići NEM:

1. Razmijenite iskustva
Upoznajte uspješne stručnjake iz polja TV industrije i proširite poslovne veze, razmijenite ideje i kontakte. NEM je događaj na kojem se okupljaju nacionalne televizije, Pay-TV kanali, kabelski i satelitski operateri, IPTV tvrtke, produkcijske, distribucijske i tehnološke tvrtke. Iako je NEM fokusiran na CEE regiju, gosti konferencije dolaze iz cijelog svijeta.

2. Popratite razgovore o trendovima iz industrije
Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili se tek upoznajete s TV industrijom, sigurno ćete za sebe pronaći nešto zanimljivo na NEM-u 2017. Čekaju vas paneli na kojima će govoriti izvrsni govornici poput Mikea Moriartyja iz AMC Networks Internationala, Petea Smitha iz Antenna Internationala, Bartosza Witaka iz Viacom Internationala, Salima Mukaddama iz BBC-ja i još mnogih drugih utjecajnih stručnjaka.

3. Dogovorite posao
S obzirom na to da je NEM mjesto na kojem se sklapaju poslovi, postoji velika mogućnost da ćete ondje upoznati kupce vašeg sadržaja, kanala ili tehnoloških rješenja. Budite ondje i prodajte svoj proizvod!

4. Inspirirajte se novim idejama
Cijeli NEM u predznaku je razmjene ideja, učenja novih stvari, raspravljanja s profesionalcima, pronalaska inspiracije i strategije za još veći uspjeh.5. Proslavite NEM-ov peti rođendan s najzabavnijom ekipom
Peta je godina postojanja NEM-a. Što znači da je NEM još uvijek dijete, ali možemo vas uvjeriti da se radi o jako pametnom djetetu! Ako cijeli dan provedete razmišljajući i raspravljajući o poslu, barem se potrudite da navečer ostavite mjesta dobroj zabavi. Poželite NEM-u sretan rođendan i podignite čašu u zrak!

6. Posjetite najljepši grad na obali
Postoji svega nekoliko gradova u Europi koji prenose autentični doživljaj starih pomorskih mjesta, a jedan od njih je Dubrovnik. O gradu koji ima bogatu kulturu i povijest često se govori kao o „Dragulju Jadrana“. Stari grad okružen je zidinama koje su nekad služile za zaštitu grada od različitih prijetnji, a danas su jedna od najspektakularnijih turističkih atrakcija.

7. Spojite posao i užitak
NEM je poznat i kao vrlo opuštena konferencija gdje u dinamičnoj atmosferi možete upoznati nove ljude, zabaviti se i stvoriti nezaboravne uspomene.

8. Budite ukorak s digitalnim napretkom u medijima
Digitalna je tehnologija napredovala i radikalno promijenila način na koji živimo, mislimo i radimo. Otkad korisnici više ne percipiraju medije u tradicionalnom smislu, televizija, ali i drugi mediji, moraju razmišljati proaktivno i nuditi nešto novo. Saznajte što je potrebno kako biste konstantno bili ukorak s novim digitalnim trendovima i dokazali se kao bolji, brži i drukčiji od drugih.

9. Udahnite dašak Mediterana
Bez obzira na to volite li more, udobne kafiće i restorane, dobro vino, kamene uličice ili ste jednostavno slabi na Mediteran, NEM je savršena prilika da se prisjetite jedne od tih ljubavi.

10. Kvaliteta, a ne kvantiteta
NEM možda nema tisuće učesnika svake godine, no oni koji su važni bit će ondje i obogatiti vaše iskustvo u najboljoj konferenciji u CEE regiji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko je kriv za niske cijene malina?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: