Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
simpaticno, oni kradu od drzave a drzava krade od naroda preko akciza i ostalih nameta
@1dis znaci treba mijenjati vlast dok ne bude bolje upravljala nasim resursima?
@1dis pa sta kad se zakon ne postuje? ima li neki law enforcement? neka inspekcija? konzekvenca? osim apela na savjest pojedinih ljudi koji nemaju previse vremena da razmisljaju o strategiji kako razviti drzavu gledajuci da zarade za porodicu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
AKCIZE ZA STRANKE ?? ! Da nije bilo noliko pobune narode ova bi pljačka i dalje dunkcionisala ko što je nestalo 8 miliajrdi dosadašnjih akciza ! ETO ZAŠTO SE NIŠTA NE GRADI OSIM NEBODERA, đe se peru pare ukradene na akcizama ! Nek štetu sad plati Wigemark ! I IKEA !!
Najveći utajivači poreza i lopovi su HIFA, ZOVKO i NESTROL, sve do završava u nekretninama i opljačkanim preduzećaima.
@BOSNJACKIpreporod amin jarabi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a zato narod ce da sve nadoknadi.....
jdan dan objave da je 16 miliona KM prihoda više kako su uvedene akcize, a drugi dan kako fali 14 miliona. 16 - 14 = 2 miliona KM više.
Hifa u talu sa sdO
Konfiskovati im imovinu koju su stekli ostecivanjem drzave
Zato naftni profiteri sebi kupuju helikoptere i vozne parkove posjeduju od nekoliko miliona KM. Sigurno su posteno zaradili. Doci ce pravna drzava kad tad, sve se prati i registruje samo je pravda spora ali je ima.
ako je država, ona je već pravna, a pravda može doći. uvijek je bilo budžovana, ali u komunizmu nisu se petljali u običan život. to je razlika tih budžovana i ovih danas. danas su im usta ko pekara, kad bi trpo kamionom ne bi ga zasitio, a opet običnom čovjeku zagorčava život. takav hoće od tariguza do aviona, da je sve pod njegovom kontrolom.
Hifa prenjaci u kriminalu
Jedini pravni lijek je cekic po lubanji
Sve je to normalno u fundamentalističkoj, gadljivoj i smrdljivoj tvorevini. Tvorevina terorista i kriminalaca iz sdoooooo.
sta ima u mitrovici drug pusti ti bosnu malo
hifa , sda i nebo je granica za naredne cetiri godine 150000 pumpi.
SDA JE pobjedila SNSD u pranju para na 100 m slobodnim stilom
kupicu i pumpu i kurvu..... kendi
to rade godinama hahaha
samo oštro kazniti, kad ja plačam nek i šverceri plačuuuu
Sve se zna, ali nitko nece odgovarati. Onaj sto ode i posjece malo šume, dobije robije kao da je ne znam sta uradio. E drzavo, jesi prokleta.
u rs sipaju i BIMAL ulje kao loz ulje .... eheheheh ... a kvalitet goriva je jako los