Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijena nafta pala, ali u dolarima...za evropsko trziste je odnos evra prema usd isto vazan, jer je cijena nafte citirana u dolarima. zakljucak - euro gubi vrijednost naspram dolara, zahvalite se evropskoj centralnoj banki
Nafta ne vrijedi više od 20-30 $ po barelu. Samo, u tom slučaju svjetska naftaška mafija ne bi ubirala ekstra profite, a ni ona arapska bagra koja vlada arapskim zemljama ne bi imala od čega kupovati zlatne Mercedese i plaćati euro-kurve.
...da se kod nas drže tih svjetskih trendova pojeftinjenja nafte kao što se drže kad ona poskupljuje mi bi se sad trenutno vozili barem po 1,70 KM po litru! a ovako ona fiksirana 2,30... jo barem 3 puta ce pojeftiniti dok nasi spuste 5 feninga... su suprotnom veceras da poskuplja za 5 feninga je skuplja odmah u ponedeljak!
meni se cini da je svakog dana sve skuplja...
dobro sto kod nas vise ta cijena nespada.