Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To mlijeko trebaju piti srpska djeca u vrtićima.................još se prije distribucije srpskoj djeci treba popišat u mlijeko.............SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Ma ovo je nista sta nam domaci uvaljuju.Samo EU kupujem
GO GO GMO
Naravno - još da je samo ovo i da je samo u Republici Srpskoj. U Boosni i Hercegovini ne vjerujem ni u šta, ne cvjerujem ni u koga- Halo............,,kupujte domaće,, Dok god mogu domaće neću kupiti jer se bojim da kupim domaće, bojim se za svoj život. U ovoj zemlji ne postoje odgovornost, ne postoje zvanične i provjerene kontrole, ne postoje ljudi koji su sposobni napraviti bilo šta uz garanciju. Ko želi neka kupuje domaće, ja nikada.