Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda sam neuk, ali koja je lijeva a koja desna traka autoceste? Valjda bi pravilnije bilo koristiti strane svijeta u ovim slucajevima? Ono istok,zapad itd?
kad je autoput u pitanju uvijek se gleda od sjevera ka jugu, tako si pozicioniran. desna je u tom slučaju Sarajevo Mostar traka, lijeva je Mostar Sarajevo.
Lijeva strana...
Za 10-15 godina Elektroprivreda uzima pos'o HIFI
Kažu naši stari, vidila žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu!!!
Znal neko kad ce biti gotova dionica sa-mo?
Za ove koji nisu procitali cijeli tekst; jedan punjac je brzi, za pola sata auto "natankano" a drugi je spori, uzima vise sati. Pise pri dnu. Svaka cast za ovo da makar po necemu ne kasnimo za normalnim svijetom. Moj sin je upravo zbog nedostatka punjaca odustao od puta autom za Bosnu. Izmedju Slavonskog Broda i Sarajeva ima dva-tri spora, cak ni u Sarajevu nema brzih. Ovo je mislim prvi brzi u Bosni. Jos jednom, bravo.
Onaj spori je top,dođeš usput malo na odmor na punjač🤦‍♂️
Sve napisali osim snage punjača...
Jel svečano?
BiH je jedina država na svijetu koja ima više punjača nego električnih automobila.
A i mjesta za parking ste nakrivili iz ko zna kojeg razloga pa taj kabal jedva dohvatio. Taman da neko zapne, slomije neki ekstremitet i konektor iscupa!!! Po meni ovo ne bi dobilo upotrebnu dozvolu! Ali podrzavam da ih se sto vise postavi pa makar i ovako nakaradno!
Fakat jeste li mogli napisati koje snage su punjaci? I je li bilo sanse da se instaliraju na sjeveru obzirom da vise ljudi dolazi sa elektricnim autima iz EU sa sjevera a ne sa juga zemlje!!! Zasto kod nas mora sve naopako!!!???
O'kle je struja za punjenje,a?! Jel' 'rvacka il' "naša",il' možda "nji'ova"?!
Punjenje bez naknade, svaka čast
E sad još da kakav šporet nabavimo da možemo u Mostar na lektriku