Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki radnik radi zbog plate, naravno, ali nekako mislim da je neponovljiv osjećaj kod ovih radnika, kada ugledaju taj prozorčić u zemlji, koji znači da je tunel prokopan. Poštovanje za njih, ko god da su..
Radnici su uglavnom naši, ja da sam na njihovom mjestu i ne bi nikog našeg zaposlio, ko je vidio od nas radnika? Zabušanti,štrajkači,kukavelj...
Možda nemamo najduži autoput ali zato imamo najnoviji.
Jebiga da nismo brdoviti imali bi dosad puno više km.
kakve veze ima što smo brdoviti, više zato što nam je država kurrac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
unesi komentar
Pravi tunel
Najvažnije je to bočno naplatno mjesto, da vam šta ne uleti sa strane.
eto sda je dala iz dzepa al u mudima!!! kredit ko i svi ostali majmuni. kad nema para im mmf
"Vrijednost ugovora za izgradnju ove poddionice je oko 350 miliona maraka, sa PDV-om." "Od ukupnog iznosa ugovora, domaće komapnije koje učestvuju u izgradnji ove poddionice će izvršiti radove u vrijednosti od oko 200 miliona maraka." Iako često kritikujem one što protežiraju pojedinu stranku i njihov vrh, ne mogu biti neobjektivan i reći da ovo nije dobro. Pored izgradnje autoputa bitno je da se upošljavaju i stiču nephodne reference i domaće firme. Iako se podosta otegla izgradnja, sada barem imamo domaće firme sa potrebnim referencama. Kredit nam je svakako vraćati, pa onda da barem veći dio novca ostane u BiH.
I zaposlite jos kkojeg sdp omladinca iz foruma mladih, obecavaju.
Kukate na SDA, SDP, predizborna godina. Gledajte malo sta su postigli i budite zadovoljni, ja sa presretan. Biti ce opet onih koji ce reci da se ovo moglo i ranije, ali s obzirom kakva nam je drzava sa 3 naroda koja se ne mogu dogovoriti oko pisljivih stvari, ovo je super. Podrzavam sadasnju upravu Autocesta FBiH. (Ne gledajte stranke, vec ljude)!!!
Svaka cast radnicima. Nek politicari znaju da ovako se gradi zemlja, a ne kupovanju automobila i vila dok ti narod umire.
SVAKA CAST. Neznam ko gradi puteve, ali ovo sto se do sad uradili bolje je nego sve sto su oni prije radili. Samo jako i aBd do 2016 da idemo na more autoputem ;)
dobro je...još samo asfalta da je neđe ukrast pa da se o završi ! mašhala ...
Koliko je samo SDP oprao para na ovom tunelu da mi je znat....
Partija na vlasti misli na nas Partija na vlasti slavi danas PARTIJA NAŠA jedna je Partija na vlasti ima dušu Partija na vlasti ima um PARTIJA NAŠA vječna je
... i tako probise Gay-a...
Da se doda koji kilometar kad se bude pričalo koliko je vlast autoputa ostavila iza sebe :D
Svaka cast, samo tako nastavite.