Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toči se u G-tačku auta ...
hahahahaha (Y)
Bilo bi to lijepo kada bi bilo istinito,na Balkanu nekom nesto vjerovati moze samo ludak a pogotovo Srbima.
ili balijama iz sda
@milfhunternapoli Naravno i balijama aji svih politickih orijentacija,ovoza Srbe je postalo kao navika ali ipak oni prednjace u lazima,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neki Ruski skart samo ga umotali u sareni papir...
Jel sad veci ili manji procenat vode u gorivu ?
Ja zivim na zapad i ovdje na pumpama postoje samo dva crijeva Dizel i Benzin i dvije cijene a kad dodem u Bosnu na svakoj pumpi imam izbor od 4 ili 5 crijeva! Znaci da je Bosna naprednija mnogo!!!!!??
eto,onda dođi ovde da živiš, a mene posalji na zapad :P ...
Sve rusko treba odbit.
Sipam jer mi je najjeftinije, a ni skuplje gorivo nije bolje. Manite se laznog patriotizma tipa "kupujmo domace", jer nam gorivo dolazi iz Rusije. Osim, ako nisu naftu otkrili ispod Kaknja pa da onda bas navalimo na domace..
"G-Drive je derivat nastao miješanjem stooktanskog benzina Euro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo" E moš' mislit' kakve je kvalitete kad je razvijen u Srbiji tj. Pančevu 😁👏
Kad uvedu ovo gorivo u Njemacku, Svedsu, Holandiju i druge zapadne zemlje onda cu i ja sipati u auto. Sve dok je za Bugarsku, Rumuniju i BIH vrlo upitno :)
Znaci sto veci oktanski broj vise snage motor proizvodi?
ma jok, sjebe ti dizne i dosta toga
A ja svo ovo vrijeme pogresno mislio da je to samo mjera otpornosti na detonaciju pod pritiskom i da nemam nikakve veze sa kaloricnom vrijednosti benzina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
de šta vam je kakva ba dugovječnost, vi hoćete stvarno da nas Golfovi još 50 godina truju...bit ćemo ko Kuba
hahahahahahaha sarajevo ko havana, kriminala ionako ima dovoljno :D
@thewhisper kurve i motani duhan, sve imamo samo nam more fali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
REKLAMA