Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova kompanija je čudo! hvala Bogu pa su došli ovde i više nas oni ne mogu grebati,,,"MOJ TAXI" već ima paletu novih Škoda koje rade od nedavno po Mostaru i posao im odlično ide a i tursti su oduševljeni i zbog interneta u autu i cijena itd... ovo su sada Toyote i jedva čekam isprobati i ove! odkad postoji ova "taxi kompanija" više nama onih starih taxi auta po gradu koji lupnu cjenu kako se njima sviđa! nadam se da će dobre savjete podjeliti i u Sarajevu kako bi se ovako nešto uvelo i u glavnom gradu jer su i vaši taksisti bezobrazni do bola,,,osjetio sam to prošlo ljeto kad sam posjetio Sarajevo
Svaka čast, podržavam, treba ovako i u Sarajevu, Banja Luci, Zenici, Bihaću, Tuzli....
Ovako nešto treba i u Sarajevu :D
KO CE ZADUŽITI PEDERSKU LJUBICASTU TOYOTU? :))
Konacno neka dobra vijest iz Mostara,dosta je vise i nacionalne netrpeljivosti i navijackih nereda i svega loseg sto se vuce godinama kroz Mostar.