Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj niskih cijena i malih plata!
Inventuru rade po 15 sati, ne placa se naravno... hrana? jedu pri isteku.. pune rafe srpskih proizvoda.. i onda krlaj niskih cijena, kupuj domace.. fuj
Radije cu platiti domace skuplje istog ranga nego uvozno a jeftinije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bog ti jadan pa Mostar ima vise robnih kuca nego stanovnika. Prije rata bile 2 HIT i Razvitak i svi bili zadovoljni. A bio Soko (5000 uposlenih danas nema ga, Hepok -nema ga, Velmos, nema ga, Duro Salaj - nema , Kompresori - eto sad bingo, Zlatka Vukovic, nema je, Sipad - nema ga itd itd. Sve nabrojano proizvodne firme a danas smo trgovci.
Hepok ima, Bosnjaci ga podigli ;)
@srpskijeziknepostoji Onda ti ne znas nista o Hepoku. To nesto malo oko Blagaja ti nazivas Hepokom, i privatizirano ma hajde. Kad se bude pravila orginalna Zilavka , Blatina, Kajgusa prhtambreni proizvodi onda cu prihvatiti taj tvoj Hepok.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko god može bolje što se tiče posla imaju državne službe i bujrum, niko nije lancima svezan, prvenstveno ja koji isto radim ne u državnoj službi, takođe sam nezadovoljan s platom ali opet hvala Bogu i na ovom poslu što radim jer sam bio na birou 8 godina sa VSS i što je tu je život ide dalje ne čeka nikoga ni Vas ni mene.Eh tako i ovi nezadovoljni što rade za firmu i istu kude, prvi ja kad nadem posao bolji od ovoga ide,a do tada je jabolja firma i najbolja plata jer je redovna ;)
fakat znas da smo dodirnuli dno kad se za posao blagajnice trazi debela stela unutar binga a poneki moraju i platiti za radno mjesto. uzas jebote. cesto se moze cuti kako je neko suprugu zaposlio u bingo. kao da je jebena NASA a ne piljara prljava. zamislite ekonomiju gdje je lanac piljara najveci poslodavac u drzavi.
Najvaznji poslodavac u drzavi, mala ispravka. I sve bi bilo drukcije da se minimalac u drzavi digne na 1000 maraka. Ovim bi se izrabljivacima u pocentoj fazi smanjio profit ali bi im se ubrzlo vratilo kroz povecanje traznje. Ali njih ne zanimaju radnici, vec samo kako iznjeti extra profit iz drzave. A vi patriote klixovske mislite da senad bingo i selver robot trose svoj profit u bosni. Price za malu djecu.
Ista for sinoć u IStočnom Sarajevu. Glavonja načelnik istočnog sarajeva ponosno izjavljuje da Bingo NIJE IZMIJENIO NACIONALNU strukturu zapsolenih. NAravno nije nikog ni optustio, al to je za ove vlasti nebitno ! Ko je ovdje bogatiji novinar ne kaže. Dva ista događaja dva različita entiteta i dvije novinarske interpretacije.
Čuuuuj, a ja mislila da je Bingo bogatiji za profit koji će mu donositi još jedna prodavnica. Činjenica da će i BiH biti bogatija za PDV i carine, al Mostar osim glavatog gradonačelnika sa slike OSOBNO, čisto sumnjam !!
Amko, Skafa, Robot, Bingo to su nase radnje. U ostale ne ulazim i zaobilazim ih u sirokom luku :)
Neprijatelji BiH kad ne znaju sta drugo da napisu onda pisu o platama i kako su objekti neuredni. Toliko im je krivo da se odmah lampice pale u pilecim mozgovima, dok se krhka tijela trzaju od nervoze, skrgucu sitnim rijetkim zubima, i okolo saraju buljavim k'o fildjani ispupcenim ocima :)
Pa idi onda u Konzum i plati 8km nešto sto je u bingo 5......stručnjak :)
Niske cijene, plate za quratz
Bjeri Ljubo je.bo ocu nogu.
eto baketu jos par robovskih radnih mjesta , jos malo pa100 ooo.
bravooo 👏👏
Mislim da je vlasnok bogatiji za joś jednu poslovnicu ili..?
"vlasnik"
vlasnik
Eki, poslovnicu... ma ne ide nikako, samoposlugu, supermarket, granap, sve, ali ne poslovnicu...
u Mostaru, tj u Vrapcicima katastrofa. neljubazni; nema ih nigdje kad trebas pitati nesto; police gdje su haljine, donji ves- sve nabacano pobacano bez reda; haljine koje vise uflekane.... cipele- kao da sam u kineskoj radnji tj kinesko. sve u svemu neuredno, jadno.
mozete dislajkati al dodjite na te odjele pa cete bidjeti i znati o cemu govorim... pricam o Bingu u Vrapcicima
Onda ti ne znas gdje su Vrapcici. Taj Bingo o kojem ti govoris nije u Vrapcicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ha ha tako i treba. otvaraj što više bingo poslovnica kako bi lakše država punila kasu sa sirotinjskih bijednih leđa a uporedo sa tim i po neku sirotinjsku-jvnu kuhinju. Baš se slaže.