Privreda
71

"MOJAplusKartica" prva CoBrand kreditna kartica u BiH

Klix.ba
MOJAplusKartica predstavlja jedinstven proizvod na našem tržištu, a nastala je kao rezultat saradnje tri domaće bh. kompanije - Moja banka, BIHAMK i ASA Osiguranje.

Ova kartica nudi samo najbolje iz segmenata finansijskih usluga, osiguranja i pomoći na cesti, čime su se ove bh kompanije ujedinjenim snagama željele dodatno približiti svojim klijentima.

Na svečanom predstavljanju MOJAplusKartice, u prisustvu poslovnih partnera i klijenata obratio se Mirza Hurem, generalni direktor Moje banke, ističući kako se lansiranjem ove jedinstvene kartice na tržištu, kroz inovativan pristup u kontinuiranom unapređenju proizvoda,nastavlja put ka izgradnji domaće, jake i stabilne banke.

"Cilj nam je dobrim proizvodima obuhvatiti što više različitih usluga, tj. prilagoditi se na najbolji mogući način potrebama klijenata, uz jednostavnost korištenja, transparentnost usluge ili proizvoda, kao i individualnim pristupom svakom klijentu, kroz profesionalan i partnerski odnos. Upravo ova saradnja je još jednom pokazala snagu domaćih bh. kompanija, spremnost i želju za zadovoljavanje potreba klijenata na pravi način. Moja Banka ovdje neće stati, naime, u kratkoročnom planu imamo lansiranje novih proizvoda koji će biti inovativni i prilagodljivi različitim grupama klijenata", rekao je Hurem.

Prisutnima se obratio i Zlatan Velić, Rukovodilac Sektora za članstvo BIHAMK-a.

"CoBrand kartica je još jedan novitet kojim BIHAMK nastoji da prati trendove velikih evropskih klubova i da svojim članovima, ovaj put u saradnji sa kvalitetnim domaćim kompanijama, ponudi još kvalitetniju uslugu. Zaista mislimo da smo sa ovom karticom vrlo blizu kreiranja idealne ponude za sve građane - jedne kartice koja pokriva sve potrebe tokom putovanja", rekao je Velić.

Feđa Morankić, generalni direktor ASA Osiguranja, rekao je da ovom inovacijom ASA Osiguranje slijedi misiju da svojim proizvodima budu orijentirani na pojedinačne potrebe naših klijenata.

"Učešćem u ovom jedinstvenom zajedničkom projektu, bez ikakve sumnje unaprijedit ćemo kvalitet življenja naših klijenata i ponuditi nešto jedinstveno na tržištu. Zahvaljujući ASA Osiguranju, imaoci MOJA plus Kartice proširit će lepezu okolnosti u kojima će njihov život i poslovanje biti sigurniji, a pri tome će štedjeti i vrijeme i novac”, rekao je Morankić.