Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proces snižavanja traje 2 sedmice, a kada poskupljuje onda isti dan svi podignu cijenu. Brišu nos narodom kako hoće, jer se stoka bavi slavnom prošlošću i velikim "nacionalnim" temama.
I to snizavaju 5 feninga cijelu sedmicu dok drugdje pojeftini za 20.
Realna cijena dizela u FBiH bi sada trebala biti 1,70 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta moguce, obavezno mamicu vam hohstaplersku, barel otisao ispod 50 dolara ovi ni prstom da maknu...dabogda svim gazdama benzinskih pumpi ovaj extraprofit trebao za lijecenje od raka sebe i uzih clanova porodice...kada se Seik u Saudiji pocese po mudima oni odmah reaguju i dizu cijene u nebesa, pa se pravdaju kretanjem na svjetkom trzistu, tu su expresni!!!
Moze barel spasti i na jedan dolar, a kod nas ce cijena biti 2,00 km,, i past ce tek nakon 52sedmice utvrdivanja. na 1.96 km 😦 Zalosnosno uistinu
Kao sto @gonsales rece, proces snizavanja traje 2 sedmice a poskupljenja svega nekoliko sati, stvarno nevjerovatno.
Kod mene vec 2 mjeseca 2,05 a inspekciju boli k.... jebes narod samo pisaj po ovcama narod treba jebat
I ti si narod... znači i tebe treba...
Ma nije moguće!!!! Gradjani BiH ne smijemo dopustit da nam pojeftine naftne derivate, mi hoćemo skuplje navikli smo tako. Haloo lihvari odavno ste trebali to uradit, a ne zaradit milion za 2 mjeseca. SRAM VAS BILO!
Usvojili su novi zakon o radu, pa sad da nas malo smire, smire pojeftine gorivo za 5 feninga. Koje smo mi budale.
stoka ali ovo je država kriva jer i njima ide više kad je skuplje zato je ceremonija kad se treba spustiti a preko noći se digne cijena
SRETNO ZELJO,SAMO PONOSNO I HRABRO!!! Danas nista drugo nije bitno :D
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SAD CE SPASTI o.o5kf ...... ima da se vozamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......
"moguce" prevod za stanovnike BiH je "nemoguce i necemo"
Hahaha......
moRe'l plin malo ispod?
Zar energenti nisu od strateškog značaja za državu i logično bi bilo da država odredi maximalnu gornju cijenu a gospoda pumpadžije neka se onda u otvorenoj utakmici takmiče tko će bit jeftiniji i tako privuči više potrošača. . . Ali komicirano je to za ove naše foteljaše . . .! ! !
,..........komplicirano im je ........ To sam htio napisat a vidi šta ispade ..........
cuj moguće........mater vam lopovsku pa ako padaju cijene nafte konstantno onda bi trebalo biti normalno i obavezno smanjenje derivata u BiH a jok moguće ako se kartel dogovori.