Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S E LJ A Č I N E S U P O B J E D I L E ! ! !
Ko je nacelnik onog bjednog gradica Visoko, (koja stranka) ?, izgleda kao neki Libijski gradic samo fali jedna velika otvorena pijaca zacina i magaraca.
od kad je broz uradio, niko je vise nije uspio ni ocistiti
Možda,ako bi došao titin vakat opet!
Đe si TITO da pošalješ omladinu da povadi pragove i šine od Brckog do Bonovića.
Zemlja u srcu Evrope, a zeljeznica gora nego u najsiromasnijim africkim drzavama. Valjalo je napraviti vile, placati zenama i ljubavnicama putovanja, djecu slati na elitne univerzitete. Hajde, barem je mir, ako nista drugo.
Sad bi trebala jedna radna akcija. Zamisli ovi svi što su u diasporu otišli za đ.. da krampaju prugu
Sta rade tuzlanske komunjare godinama?Tuzla nije porusena u toku agresije...nisu u stanju popraviti 20 km pruge..
bolje da se svi kolektivno uzmemo i vjesamo
brukate se
50% budzeta ide na plate na svim nivoima, to je nenormalno i neodrzivo. Zato nema Novca ni za sta, pa nam DVADESET I ŠEST godina nakon rata vlade drugih drzava obnavljaju škole i doniraju za domove zdravlja.
Te su pare uložene u budžetske parazite, stranačke kadrove. Trošimo preko 50% budžeta države na svim nivoima na upravu, Norveška 16%. Pametnom dosta.
Kad se ovako Sarajlije odnose prema Tuzli, šta bi tek radili Banja Luci kad bi im potpala pod vlast?
Ti u Sarajevo dođeš vjerovatno jednom godišnje na ćevape pa lupetaš napamet. Premijer FBiH i pola ministara su iz TK, kao i more direktora državnih agencija, institucija, ustanova i firmi. Odavno se Sarajlije ne pitaju za ništa. Novalić (TK), Džindić (ministar rudarstva TK), Andelija (EPBiH - TK), Lasić (saobraćaj - HNK) i da ne nabrajam dalje.Mi ne možemo posao dobiti u BIngu od "zemljaka" iz TK, a kamoli šta drugo. Na biroima za nezaposlene je 99% raje iz SA.
Njih pola jos uvijek misli da je Tito živ
neće ni biti ova jebena država je slučaj u mnogo čemu,nažalost