Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Familie ostavi samo u FBiH 800 miliona plus, a trojaneri za 3 mjeseca već sve pokrali.
Novaliić ostavio 800 milona novoj vladi ovi sphickali sve za pola godine i sad počeli uzimati kredite od mmf. Već nas zadužili za 300 miliona i sphickali onih 800. Bravo glasači trojke udovoljili ste i nasjeli demonima iz MMF-a zato se i montiralo Fadiliu jer je rekao da nama ne treba MMF zaduženja. A penzije pričekati će kad će se ponovno povećati.
"Ukazali su da je ekonomski rast pao sa 7,4 posto u 2021. na 3,9 posto u 2022." Niksic poznatiji kao njiva ce to rijesiti, vidimo kako je Novalic "unistavao" Federaciju a sad ide med i mlijeko...A deficit koji se spominje u tekstu zbog velike otplate duga znamo na koga se misli.
Trojka sve raskurca i ona Benjamina zundara što ide odnemila do nedraga.
zbog kojeg djela BiH je deficit,podvucite to?
Nesposobni d3bili! RS-u sve popuštaju - a RS u sebe ulaže. Mi vraćamo njihove dugove...
Trojka je uradila sljedece: - povecali registraciju auta za 100 KM - podrzavaju zlocinacki SPC sa 50000 KM - 100 miliona KM vise svake godine RSu na raspodjeli PDVa, iz dzepa gradjana FBiH. - dali su Ministra financija Dodiku. - dali su UIO Dodiku. - ilegalno osiromasili gradjane FBiH za 100 miliona KM godisnje, dakle gradjani FBiH sada dodatno finansijski pomazu Dodika da radi protiv FBiH i drzave BiH. - omogucili snajperiste na entiteskoj liniji
Novaliić ostavio 800 milona novoj vladi ovi sphickali sve za pola godine i sad počeli uzimati kredite od mmf. Već nas zadužili za 300 miliona i sphickali onih 800. Bravo glasači trojke udovoljili ste i nasjeli demonima iz MMF-a zato se i montiralo Fadiliu jer je rekao da nama ne treba MMF zaduženja. A penzije pričekati će kad će se ponovno povećati
DRUGIM RIJEČIMA; Morate uzeti kredit od nas!!! 🔹Zamislite samo GDJE IDU PARE I TOLIKI MILIONI OD AKCIZA I PUTARINA??? Kažu da taj novac se ne smije trošiti , a za gradnju puteva se mora zaduživati ! Ima li slobodnih novinara da to istraže!?