Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi gazde ste mogli plaćati 500 maraka radniku bez slobodni dana i godisnji odmora, a sad kad vam gori pod guzici dajete amandmane, ja da sam na mjestu vlade rekao bi moze, ali pod uslovom da plata vam bude min 800 maraka klosari jedni na ledjima radnika ste napravili vile bazene hotele usa tamo
@NordWestern30 Eto pametni kada tako sve znas da te priupitam mozes li ti jos 70% i tu platu zaraditi tj 1360 km jer toliko taj mali privrednik mora platiti za tebe nego prvo promjeni vlast pa onda pametuj
@NordWestern30 slobodniH dana i godisnjiH odmora.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Da li ce iko imati hrabrosti pa bocnut u javni sektor (izeuzev policije,vatrogasaca i zddavstven radnika)
@advokat123 ne, zato sto ce oni biti generator potrosnje jer su viša kasta. moraju imati pune place da mogu trositi i tako odrzavati ekonomiju. niže kaste će biti udarene najjace.
Pa gdje je novac od Zavoda za zaposljavanje koji je dat firmama kao podsticaj zaposljavanju? Sve te firme koje su dobile trebaju isplatiti to radnicima iako firme ne rade! Ne kupovati auta od 100.000-200.000 KM od posticaja itd! Sta je klosari? Jeste li se promasli! Duvajte mi ga! Lako je podici pivo na 3,50 KM pa onda placati pdv! Sto niste placali PDV kada je bilo 2,50?
Opet ce najbolje proci robovlasnici koji drze radnika za 500 KM a upregne ga kao magarca a ne plati prekovremeno,plus se radnik boji prijaviti inspekciji djubrad.Zao mi je samo malih biznisa,ljudi/zena koji npr.rade nakit,rukotvorine siju isl.;a koji cesto rade sami i ovise o tome sto prodaju,a sad je bas njima sezona unistena jedino ako im neko naruci nesto preko interneta.
'Oslobadjanje 50% poreza na dobit za 2019' 😂😂😂 pa ako prodje prodje 😂😂 Ko da gledam ovo udruzenje će ponuditi svoju listu na sljedećim izborima .
Samo nek prodaju Apartmane Kuce po Moru Stanove i Auta od 10000 km i lako ce pregurati !
99,9% tkz.biznismena gleda kako shebat drzavu i radnika.
Godinama se bogate na leđima radnika kojem daju minimalnu platu, milioneri postali, i desi se ova situacija i oni ne mogu platiti mjesec dana doprinosa i platu koju su isplaćivali, Ovo uopste nece pomoci radniku nego je i ovo prilika za dodatno bogaćenje.
Poslodavci bi se davno pobunili protiv vlasti da im ne odgovara ovaj sistem kakav jeste, tako da ga u svemu ovome samo radnik obicni pushi.
Pomozite u zavisnosti koliko je ko uplatio PDVa !
jos nam samo ovi paraziti trebaju sa svojim nebulozama
Ejub ubačeni element, fol neće o politici da secprica na fb stranici koju je pokrenuo, druga objava odma napad na našu stranku. Pomisli covjek da radi po instrukcijama sda...fadil donese mjeru minimalca pojedincima ovaj pise bravo uspjeli smo. Eto mi debili
Najbolje da vam i punicama,svalerkama,konsinicama daju jos plate. Daj
Kucuk mali biznismen. SDA igrac, i danas je njihov igrac pa ovom pricom o malom biznisu zapravo spinuje i drzi bodu Fadilu i bratiji. Kucuk u raji poznat kao Gibraltar i danas drzi Bh Telecom i vodi kampanje a Facebook i Google glavni partneri. Briga o bh ekonomiji a svu lovu daje strancima jer tako jebiga vise on jami.
Mogli su uvrstiti sad zahtjev za istospolne brakove :)
Prvo: nije "KORONA ZAKON " već "ANTIKORONA ZAKON" Pa u p.m. zar niste u stanju ni pravilno prepisati!? Smijete se Skaki, a svi ste na ovom portalu Skake.
Neke gazde imaju neki nemaju naši svi političari imaju. Sad su nas sviju zadužili 600miliona bam. Hoće li to vidjeti obični narod i radnike. Do ovog je dovelo jer je vlast svojim odlukama napravila krizu. Moraju letjeti glave s pozicija na vlasti šta su nam napravili.