Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto ovaj covjek nema vece ovlasti u ovoj zemlji
Gospon Mirko, mogu li ja ikako glasati za Vas iz Federacije?
@drugi profil ne budi naivan.G.Sarovic je vuk u janjecoj kozi.On zeli spinovati i svaliti problem na SDA.A istina je drugacija odnosno SDA je jedini bedem,stit,amortizer koji Bosnu cuva od ovakvih i onih koji mrze nasu lijepu Bosnu.U jedinstvu je snaga brate s toga na izborima zaokruzi SDA i budi siguran da ce Bosna ostati i opstati a nama ce biti bolje.Amin jarabi.
@DobitakZauvijek Glup si.
Znaš kako se može ograničiti, može al do izbora, pa poslije izbora diži i šišaj ovce. Bog vam vratio za svaki fening.
Minimalna plata za početak 750 i više radnih mjesta !
To ste odmah trebali uraditi, a ne čekati da do ovog dođe ! Ako država neće zaštititi potrošača, dobavljač će mu dušu uzeti !!
Cijena na hifa benz. pumpi 2,36 a na pumpi in vivo u prema srebreniku i Živinicama 2,21 zar nije divljanje cijene?
Naftasima zakon nije definisao marzu, mogu je odrediti koliko im je cejif sto i rade izgleda. Drzava klepa od nafte za jednu te istu stvar, akzice za puteve, onda za puteve po litri nafte, za okolis ... za asfalt, za bijelu liniju na aafaltu, za saobracajne znakove...samo izmisljaju da bi otimali
zasto se naftasi udruzuju i zajednicki formiraju cijene, i kad neko preda zahtjev da snizi cijenu SDA na celu sa hifom odbije taj zahtjev.... pa hajmo onda svi tako cijene stimat, hljeb dogovorit se da se ne smije prodavat ispod 2 KM pa da vidimo dokle ce nas to odvesti
zato HIFA svake sedmice novu benzinsku otvara
ma svaka ti čast, da je više vaki srba, bošnjaka, hrvata, bosanaca bila bi nam bosna velka ko jugoslavija
Nafta 50$ cijena benzina. 2.30 Nafta 130$ cijena benzina 2.30 Nesto ne stima
pa kad su udarili akcize nekoliko puta kad je cijena spala na 1.70
Ali akcize vole i MMF (da bi im se vraćali krediti) i političari kako bi imali što imaju.
Mirko i njegove kucne carolije. HIFA i naftni lobi imaju visoku politiku u BiH pod svojom kontrolom. Nego se ti Mirkane pripazi onog Vjekoslava Vukovica novog predsjednika VTK BiH, taj je u Hrvatsku unosio eksplozivna sredstva i uhvacen je od Hrvatskih policijskih agencija i sluzbi, sve mu dokazano, ali pusten zbog toga sto je nezakonito prisluskivan.
Saće oni ustanoviti da cijena ne smije ići preko 3km!:)
jebbbo te ogranicenje...kad ste nabešali na 2.4 marke litar...mi hocemo SMANJENJE ne ogranicenje
Šta li će nas još pred izbore iznenaditi? Možda da se Bakir opet sunetio, možda da je Tony odlučio prihvatiti 100 migranata na svom imanju u Laktašima ili da je Dragan odlučio da otvori konzulat Hrvatske na Stupu.
Jesu vala i divljale cijene na tržištu: sa 70 vrtoglavo skočile na 80 dolara po barelu....