Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnik tog Ferrarija je vlasnik Monetize,onaj zalizani krimos,koji vara ljude i bogati se tako sto im prodaje caj,lik teski krimos kao Spahovici i ostala g...a
Kako? Ovo je lista automobila uvezenih tokom 2023? On svog voza godinama.
Konkretno ovaj Ferrari iz clanka je u Cazinu, kod covjeka koji nije kriminalac nikakav, trguje vozilima...
Vrlo je jednostavno. Otvoriš firmu za prevare sa čajevima, Klix te promovise kao da si Tesla i zaradiš Ferrari-a na tuđoj muci.
Je li on to sam uvezo svih 70.000 auta? Ili imamo toliko babinih sinova i kcerki?
Zna se kakav gmaz voza ovog ferarija abd oko bandere zavrsio
Majstore bez uvrede ali on svog voza jos od 2021, o cemu ti? Ovo je skroz neko deseti.
Ko je cijenjeni gmaz, moze li se znati?
Draga dijeco…Vlasnici vozila nisu završili ni osnovnu školu, od prije su poznati policiji i ne znaju sta ce od para, zgrada, kamiona, aviona, automobila…boji ih se pilicija, tužioci, sudovi i zatvorski upravnici..
rijec "dijeco" ne postoji, ti nisi zavrsio osnovnu , plus nemas pare ni auta haha.