Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno Fadila na Hvaru, uživa u plažama i vinu.
https://www.youtube.com/watch?v=q5rt-fnYnNs Govor Putina na 25 Internacionalnom Ekonomskom Forumu koji objasnjava apsolutno sve sta se desava u svijet i od kuda ovolika poskupljenja!
Vidio 15 minuta, Putin slavi sebe, boranija mu plješće. Nije objasnio promjenu Ustava da bi sebi obebjedio doživotnu vlast, trovanje opozicionara i ubijanje novinara. te zašto je državno bogatstvo pripalo oligarsima, njegovom jaranima iz drezdenskog džudo kluba.
Fefes@ Pregledaj sve, svako sebe voli uzdizati to je jasno, ali je fenomenalno objasnio sta se desava sa svijetom!
Kod nas su odgovorni iz Toplana na godisnjim odmorima, briga njih hoce li biti plina. Trojka ce im omoguciti da salju racune bez grijanja.
Jeste poletili za amerima.... ups, pa vi ste njihova kolonija
Ja sam se spremio, legla inverter klima.
Majke mi ovdje neki na klix su toliko udareni u glavu da ni 2+2 za njih nije 4. Zar stvarno mislite da je putin pametniji od cijelog zapada? Ako ide zima EU ide i Rusiji, šta će to majke ti Rus da jede? Evropa će biti okay pitanje je samo šta će biti sa putin-ovim režimom??
Sta ce Rus da jede? Ako treba jest ce krompir cijelu zimu, nece im biti prvi put. A krompira hvala bogu imaju beskoncano, najveci su proizvodjac krompira u svijetu. Zima Rusiji ne znaci nista, dok Evropi.... i te kako znaci. :)
Iz EU stalno govore kako će se riješiti uvoza energenata iz Rusije. Rusi malo ubrzavaju njihove planove. Imalu su stabilno snabdijevanje i tokom Hladnog rata i svih kriznih godina tokom i nakon raspada SSSR-a. Neka se sada oslone na uvijek stabilni Bliski istok i Afriku... Stare kolonije jedva čekaju da ih uzmu pod svoje...
Preživjet ćemo!! Kao što smo preživljavali 90-te!!!
Moliće ruse da im puste plin
Teek u decembru ce shvatiti u sta su ih amerikanci uvalili.
Usionapunjo
Trebalo je to i ranije al eto misliš da su ruje normalan narod i eto šta bi..
Eto Ruje nisu normalni a Ameri su normalni. pa nek sad normalno obezbijede sve sto je iz rusije dolazilo
Naš narod se sprema za mora,a kad dođe zima onda ce kukat
Šibice opet u modi!
Top
Preci ce na gas iz moldavije i ukrajine hahaha,oni su ispunili uslove za tkz.eu
Šteta što klix ne prenosi izjave Putina a on kaže na ekonmskom forumu Vladivostoku - ove je otcjepljenje od zapada za sva vremena. Nema više jeftine energije za EU sad ćete dobiti veoma skupu energiju i veoma skupe proizvode te energije.