Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako kulturno svi uzimaju šta im treba jedino mrtva BiH trci za svima i svima ga dudlaju i daje a na kraju ništa ne dobija
@Burbon ovo odgovara samo Srbiji da plasira jeftinije svoje poljoprivredne proizvode, nista drugo
@Burbon ... samo će još crna gora ući u eu, ostale zemlje neće ni za 30 godina, ako i tada. možda nikada.
Da budem iskren, mene interesuje samo pravi Schengen, odnosno da nam olakšaju prelazak granice sa Hrvatskom i ukinu prelaz između Hrvatske i Slovenije. A nikakve unije i zajednice sa Srbijom me baš ne privlače. Istorija nas uči da uvijek izvučemo najdeblji kraj iz takve zajednice. Hvala, doviđenja.
Meni je to sve ok zamišljeno, ali postavlja se pitanje imigranata. Šta s njima? Hoćemo li ih zaustavljati na granici Grčke i S. Makedonije, ili puniti sela na liniji B. Petrovac - Bihać?
Može mali Schengen ali bez Srbije. Preporučena varijanta! Najbolja varijanta. Sve pomenute države , naravno sa Kosovom, bez Srbije.
@ivava S ozbirom da je Srbija najveće tržište od navedenih država, iskreno se nadam da ćeš još jednom promisliti šta si rekao.
Da nisu nacionalisti na vlasti u Srbiji koji poslije agresija na čitavom Balkanu još uvijek prave probleme na istom, možda to i nije loš projekat. Ovako je to još jedan trik.
Idejni tvorac i pokrovitelj "schengena" je Rusija preko Srbije. Taman da zaokruži cjelinu na Balkanu.
Jedino ako I hrvatsku ukljuce u zonu
Bihać - Migrantstan
Mini Schengen je, dakle, trgovinski ugovor; on i dalje podrazumijeva tzv. pravo građanstva, itd., ali - ako ćemo spustiti problem na tu razinu da je problem da netko lakše prelazi granicu pa više nije problem ni u Hrvatima, nego u Albancima - i tako dalje - pa, s takvom sviješću, da vam netko ne može šetati mahalom - ja zaista ne znam kako ćemo dalje.
imali smo mi mali Schengen, al ga prije nepunih 30 godina ujebaše kriminalci željni bogaćenja, a narod, nepismen, pa im stade u odbranu!
ovo ko bjde prihvatio iz bh vlasti je atak na drzavu.... bili bi migrantska drzava totalmente i ovo je trik smrdalja da nas syebu ionako syebane
Mi necemo ni u EU ni u ovaj shengen a kako stvari stoje ni u NATO.
Hmm, zar nije nešto ovako slično bilo prije nekih 25 godina, kao da se nešto sjećam da je bilo...
al ce biti droge
Nikakve veze praviti dok ne priznaju GENOCID I NEUGASE ENTITET RS JER NOSI IME JEDNOG NARODA KOJI JE POČINIO GENOCID.
"Mali šengen" je nova srboslavija.
Albancima otvoriti granice da se slobodno setaju okolo :))