Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo kupit će ih Senad Bingo. Onda će im biti dobro.
Kakva vremena dolaze moći ćeš s C kategorijom avion vozit :))
I jesu postali ciperska kompanija. Customer service direkcija im je u Indiji znaci nema se sta dalje objasnjavat. Al sta cu kad cu ih opt morat koristit kad budem letio iz USA za BiH
ISUVIŠE IZBOCKANIH PILOTA I STUJARDESA, HOĆE UGRUŠAK NA PAR HILJADA METARA, HOĆE...
Majku mu nikako da skontam cijelo vrijeme govore da nas je previse na planeti, a svima fali radnika I stanovnistva. Kako?
Poredak
A kad je bilo dijeliti otkaze za vrijeme korone, to ide bez problema. Sad nema ko da radi. Mislim.da nema leta danas koji ne kasni barem pola sata.
Kapitalisticka bagra