Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPREZ - KADROVI NA VISINI!
Te ljude treba platii.
Kakvi strucni kadrovi, vecinu gradjevinarstva u ovoj zemlji obavljaju ljudi koji rade ili na crni ili oni koji nemaju sta drugo, demobilisani borci itd
Poslovanje u građevinarstvu uslovljeno je samo stranačkom voljom !!!
Nije problem sto je prosjecna starost gradjevinara od 40 do 50 jer to je i prosjek sa kojim obicno se zavrsava gradjevinski fakultet.
G-a je sigurno uhljeb i nema pojma da je građevinska operativa samo u Sarajevu imala 20.000 zaposlenih i godišnje gradila 5.000 stanova. Danas cijela BiH nema toliko zaposlenih a cifra od 5.000 stambenih jedinica nije dostignuta ni za poslednjih 20+ godina.
http://lajker.com/kompilacija-najsexi-selfija-u-ogledalu-iz-2016-godine/