Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 rjesenja cojk ponudio i opet ne valja
Neka rasciste mine da osvojimo najvecu luku. Koja dzukela i zlotvor
Tako je soniran. Okupator ne valja samo ako okupira ne po nudi rješenje. Ako ponudi, onda valja. Evo baš cugam sa komšijom Stanojkom i Milošem, obojica mi kažu da to napišem.
Kad skontas koja smo mi sifra bili niti icije podrske niti icijeg zita ljudi lisce po sumama jeli a 2 miliona nas bilo....Ni Nato ni Eu ni rusija ni turska nigdje podrske , ijos nam embargo na oruzke stavili koda smo mi napadali..Kad skontas jos da smo se 95 te pred kraj Natu usprotivili, jesmo sila bili 🇧🇦⚜🇧🇦⚜
Napravi problem a onda ko fol rjesenje on hahahah
Zar jedan covjek diriguje svijetom ili drzava koja nezna olovku sklopiti
jes' pametan ljubi ga majka
Ruske zitarice uvoze bliskoistocne i africke zemlje. Pa kome Putin nudi ta rjesenja? Zapadu ili onoj sirotinji po Africi? :-)
Ma ovo je gospodin.mece ga cjelom svijetu,ovi prolitali ko klix i bakir.
Pustite ga da osvaja, samo nek nas hrani.
Ne jedno, ne dva, nego čak pet u lepinji sa kajmakom.
Ovo kao da Hitler nudi 5 rjesenja za jevrejsko pitanje.
Ti si CAR ,i pokazi im to … Ove meni ponude idealno zvuce svaka pa ne vidim razlog zasto se ne bi prihvatila.. Bar narod nece biti gladan i lakse ce se i rokati punog stomaka
Hvala al radije necu hljeb jesti
Napravi problem i onda ga rijesi...
“Žitarice se mogu izvoziti preko ukrajinskih luka, ali ih treba ocariniti.” Ovo nisam skontao. Ukraina da izvozi ukrainsko zito preko ukrainske luke reba Rusiji platiti carinu?
Zaustavi rat i ubijanja,onda nece biti nikakvih problema
Ovaj lik stvarno pretjeruje s estetskim tretmanima... Bože, kaži mu da niko nit vječno mlad, nit vječno vladar. Čovjek u godinama i iz tog razloga vrlo opasan. U smislu... nisam vječan, ali upamtićete. Po zlu... Z Z... ZLO!