Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecih seronja nije bilo,nek i njima neko dohaka
Ali nije im dohakao niko... Isto ce sve da bude... Ako nece da vozi ne moze ga natjerati niko.
Kakva ba roba hahahahahahaha ja vece gluposti ne procitah odavno
Može li mi neko reći, otkad je prtljag po komadu 5 KM?
Kad ce direktor Aerodroma Sarajevo biti uhapsen zbog prekida linija za EU?
od prosle godine, i ja sam se iznenadio kad sam to vidio, ali samo uzimaj crveni taxi, najbolji su i nece ti naplatiti dodatni prtljag
Najveci problem je u tome sto taksisti koji voze sa Aerodroma u Sarajevu ne ukljucuju taksimetar, vec od putnika uzimaju koliko oni hoce, " po dogovoru". Ja vjerujem da sada do Bas Carsije traze i 100 KM, a osim toga nigdje u svijetu, vec u Sarajevu se posebno naplacuje prtljaga.
ENVER SULJAGIC DADO - sve sljama ljudskog sto ima i kriminala postavio na najace standove napravio od udruzenja kriminal, i pere ozbiljne pare preko udruzenja, al bitno je da on uzme 10.000 KM za stand, ako ne das u svrakinom si. ENVEREEEE OTKUCAVA I TVOJE IDEEEEE FUP IDE SIPA LAGAAAAANO
Jel ovo bez PDV-a
najjači od aerodroma do Mercatora Dobrinja 20 km hahaha lopovi taksisti štand aerodrom
Je li za ovaj cjenovnik trebalo 30 godina?
sve pohapsit
bagra digla prohtjeve, nece vozit bez cenera...
Ma samo uvesti UBER na tržište.
Kakvih ba 5KM po prtljagu, to samo ovi smetljari iz SA Taxi naplacuju!!!! Isplati se prohodati do ulaza u Aerodrom i pozvati bilo koga drugog!!! Ni marku im ne ostaviti!!!
Sramota ziva da je trebalo toliko godina da se sjetite toga. Nemjerljive stet ste napravili ljudima, sram da vas bude ponasanja.
kud ce sad bagra iz SA taksija?
Objaviti javno one koji du smradovi.
Jadovi gladni uvijek bili,pogotovo ovi iz Sarajevo taxi-ja,bahata stoka,gaze preko mrtvih u saobraćaju za par maraka.
Cuj prtljag 5km hahaha. Hoce lopov da dohaka lopovu.
Ma to su klošari, čuj prtljag po komadu 5KM, samo ih treba izbjegavati maksimalno, da nemaju za kifle! Kad im vidim one glavurde odvratne i samo mahalanje!