Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahah...za 70 000€ obučeš cjelu crnogorsku vojsku...
bas tako
Ma BiH ima sve realno, niti nam treba EU, niti Turska, niti Rusija realno. Nama samo trebaju politicari koji ce voljeti BiH cijelu, koji ce voljeti i RS i Federaciju, ali naravno nekome nije u cilju da se napravi! Pa osvrnite se malo jbt :S 1. Imamo strasnu historiju koja moze privuci bezbroj turista. 2. Imamo najljepse rijeke, planine, pejsaze, poglede, jezera od kojih zastaje dah. 3. Imamo vodu, pitku vodu sto malo koja drzava ima na svijetu! Mozemo se napiti vode na svakom cosku, ispod drveta, ispod kamena! 4. Imamo izlaz na more, mozda mali, ali itekako se moze urediti bolje nego sada! 5. Mozemo proizvesti meso, mlijeko, uzgojiti bilo sta jer je zemlja plodna! 6. Imamo fenomenalne sportske talente u gotovo svakom sportu koje unistava drzava! 7. Imamo politicare koji vode ovu drzavu, stvaraaju entitetsku mrznju, mrznju izmedju vijera samo jer je njima u cilju to, jer narod SUTI! Ali dobro narode, samo ti suti i komentarisi preko klixa kako nemas sta da jedes!
Drago mi je cuti ovako prije svega logicna misljenja...sve imamo a mi slijepi kod očiju.
Super.
Samo malo da kvalitetu poboljsaju bilo bi super
Kakav bolan koteks? Jeste l' vi normalni? Znaju li napraviti MOLLE prsluk/pancir?
ja bi volio pronosat crnogorku
E hoce se usreciti sa palstikom, koteks pravi samo plasticne proizvode.
Mi imamo: 1. Imamo strasnu historiju koja moze privuci bezbroj turista. - -bili uvijek pod tudjom vlascu, gdje se vidi ta istorija , sta ce to ljudi obilazit, gdej ce spavat, sta kad obidju 2. Imamo najljepse rijeke, planine, pejsaze ... - gdje su putevi do tih rijeka, hotelski kapaciteti, vanhotelska ponuda - nema 3. Imamo vodu, pitku vodu sto malo koja drzava ima na svijetu - mozemo se napit na svakom cosku al je u sarajevu redukcija vode, mreza je bolja bila u tursko doba 4. Imamo izlaz na more - imamo izlaz al je put preko svitave takav da je bolje ne ici tuda 5. Mozemo proizvesti meso, mlijeko, uzgojiti bilo sta jer je zemlja plodna! - al eto ne poizvodimo, syebali smo poljoprivredu 6. Imamo fenomenalne sportske talente - al cemu sve to, odose u inostranstvo 7. Imamo politicare koji vode ovu drzavu - jedino su pliticari na dobitku, uzimaju i prave haos gdje god stignu, nikad nista nisu radili, samo palamude
da su pametni pa da ubodu posao sa Zemunskim klanom, to bi milionski posao bio, a ne ovo....
cifra nije nikakav uspjeh. uspjeh je da su sto su prodali jednoj stranoj vojsci. sto moze ( a ne mora) biti pocetak eksporta....mozda ovo vide i druge zemlje. naravno ne Svedska ili Francuska, mozda Kosovo ili Makedonija. Pa Albanija. Pa Grcka koja nema para i eto opreme u EU. Onda ce i ove siromasnije EU-zemlje kao Bugarska, Portugal itd.... i posta poznat brend!!!
montenigeri su na***...
70000 i to neki poslovni uspjeh. To u njemackoj pekar za dan obrne
u prvoj fazi... *ebo vas njemacka, idi tamo pa zivi ako ovdje nista ne valja, ili ako si tamo Bogati ostani nemoj ni dolazit
Naravno da cu ostati, nisam lud da se vracam dole
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba i meni jedan sto mene zna pjesma pogodit čudo nevidzeno 😁😁😁😁