Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mogu pitati gospodina Košarca, zašto ne ukinete naknadu za registraciju vozila na plin, ako već aludirate na ekologiju????
Moji glupani, korumpirani, hebo vas onaj ko vam je platio to, a samo takvi tajkuni ovdasnji mogu kupovati takva auta od 70000+ , pa im sad jos izlaze u susret da jeftinije dodju do skupih automobila. Kakav je ovo lobi, to nema smisla vise
Tip razvozio kafu. Kad sjedi u autu noge mu se vidjele kroz trule pragove na pikapu. Potpuno nepismen covjek sreo Milorada, ušao duboko u njehov a#€s, oženio se i razveo 3 puta (sve zene razbijao od batina), kupio "fakultet"...eno ga sada ministar dva mandata zaredom, pregovara o nuklearnom otpadu. Oj živote pokvareni dzojstiku...
Mnogo drzaava zaradom od nafte -prehranjuje svoje narode. Mnogo ljudi, sirom svijeta si moze priustiti neku polovnu vozilicu na fosilno gorivo. Ako bi agenda protiv fosilnih goriva uspjela, bile bi velike posljedice po drzave kojim je nafta gotovo jedina ekonomija, a ogroman broj pripadnika srednje klase u svijetu ne bi finansijski mogao priustiti sebi auto.
Opet olaksice za bogatase koji jedini imaju lovu za takva vozila.
Kad vozis ovo vozilo na dtruju i stanes negdje da napunis. Ksko naplate?
I mi bi kupili elektricno auto ali ne daju za eksere jer para nemamo. Doduse nismo ni sa ekserima nesto dobri.
znaci onima koji imaju opet povoljnost za uvoz. grom vas zgromio
Kad ce se ukinuti zabrana uvoza euro4 auta? To je kriminalna zabrana. U HR mozes uvesti i EUR1 ako zelis
Ukinite akcize na gorivo klosari , a ne da samo stimate poreske olaksice eliti koja moze da kupuje nove automobile !